Otobüslerin yeni hareket noktası Melen Su park

DüzceSonHaber

Otobüslerin yeni hareket noktası Melen Su park
19.12.2022 - 15:15
Kaynak: Haber Merkezi

 

Düzce Belediyesi iştirak şirketi Ulaşım A.Ş., Düzcelilere daha hızlı, daha sağlıklı ve daha konforlu ulaşım hizmeti sağlayabilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Ulaşım A.Ş., bu çerçevede Aziziye Mahallesi pazaryeri mevkisinde bulunan toplu taşıma araçlarının toplanma ve hareket merkezini Melensu Park bölgesine taşıdı.

 

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün belediyenin öz kaynaklarının verimli kullanılması ve hizmetlerin maksimum fayda sağlayacak şekilde düzenlenmesi konusunda sürdürdüğü çalışmaların ardından kurulan Ulaşım A.Ş. ile hayata geçirilen şehir içi ulaşım sistemi hizmetlerini artık yeni yerinde sürdürecek.

 

Türkiye’ye rol model olabilecek çalışma ile Düzcelilerin hizmetine sunulan ulaşım sisteminde toplanma alanı ve hareket noktası olarak yaklaşık 2 yıldır Aziziye Mahallesinde faaliyetlerini sürdüren Ulaşım A.Ş. vatandaşları daha iyi ve sağlıklı hizmetle buluşturmak adına taşınma kararı aldı.

 

Alınan kararın ardından hazırlıklarını tamamlayan ekipler, Melensu Park Bölgesinde yapılan çalışmaların ardından tüm toplu taşıma araçlarıyla birlikte hareket merkezinin de alana taşınmasını sağladı.

 

Yapılan çalışma ile hareket alanını genişleterek günlük 133 araç ile 56 mahalle geneline hızlı ve güvenli hizmet götürmeye devam edecek olan Ulaşım A.Ş. aynı zamanda ulaşımın başlangıç ve bitiş noktası Melensu Park bölgesinin de yeni cazibe merkezlerinden biri olmasına katkı sağlayacak.


Editör: D. Son Haber