Başkan Özlü, Gaziantep Caddesi için kolları sıvadı

DüzceSonHaber

Başkan Özlü, Gaziantep Caddesi için kolları sıvadı
27.02.2023 - 13:28
Kaynak: Haber Merkezi
1

 

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Düzce’nin en işlek ve merkezi bölgesi olan ancak içerisinde bir çok batakhane ve sorunlu binayı barındıran Gaziantep Caddesi’nin dönüşümü için ilk adımı attıç

Düzce’nin en merkezi ve işlek bölgelerinden olan Gaziantep Caddesi’nde yıllardır yaşanan sorunlar çözüme kavuşturuluyor. Batakhaneler başta olmak üzere bir çok sorunlu binanın bulunduğu bölgede vatandaşlar özellikle gece saatlerinde rahat hareket edemedikleri gibi asayiş konusunda da ciddi sıkıntılar yaşanıyor.

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Gaziantep Caddesi ile arkasında bulunan alanların kentsel dönüşüm kapsamına alınması ve Düzce’nin en güzel yeri olan bölgenin yeniden sosyal yaşama kazandırılması için harekete geçti.

Birinci etapta bölgede kentsel dönüşüm çalışması yapılması için çevre esnafı ve mülk sahipleri ile Mutfak Sanatları Merkezinde bir araya gelen Özlü, yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Belediye Başkanı Özlü yaptığı açıklamada “Düzce’mizin çok daha modern ve geleceğe matuf kent yaşamı için bugün Gaziantep Caddesi 1. grup esnaflarımızla birlikte kentsel dönüşüm görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Bu önemli süreçte tüm esnaflarımızla görüşmelerimizi sürdüreceğiz" dedi.


Editör: D. Son Haber