Hamidiye Mahallesi’ne modern pazaryeri

DüzceSonHaber

Hamidiye Mahallesi’ne modern pazaryeri
4.04.2023 - 16:44
Kaynak: Haber Merkezi

 

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün kentin en büyük ihtiyaçlarından biri olan pazaryerlerine yönelik başlattığı çalışmalar tüm hızıyla sahaya yansıtılıyor. 5 mahalle genelinde yenileme çalışmasının yapılacağı pazaryerlerinden Hamidiye Mahallesine yapılacak modern kapalı pazaryerinin detayları belli oldu.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün merkeze bağlı 5 mahalle özelinde bulunan pazaryerlerinin kapalı ve modernize edilmiş şekilde yenilenmesine yönelik attığı adımlar Hamidiye Mahallesi Salı Pazarında şekilleniyor.

Şehrin kuzeybatı bölümünde bulunan mahallelere hizmet edecek şekilde tasarlanan ve 2 bin 337 metrekare kapalı alana sahip olacak pazaryerinin çatısında ise güneş enerji panelleri bulunacak.

140 pazarcı esnafının tezgah açabileceği şekilde tasarımı gerçekleştirilen pazaryeri Düzce’de önemli bir eksikliğin daha giderilmesini sağlayacak.

11 Nisan tarihinde ihalesi gerçekleştirilecek olan pazaryerinin yıl sonuna kadar tamamlanarak hizmete sokulması öngörülüyor.

 


Editör: D. Son Haber

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.