Bolu’da satılan aracın motoruna girerek Düzce’ye geldi

DüzceSonHaber

10.06.2021 - 12:20

Bolu’da satılan bir aracın motor kısmına girerek Düzce’ye gelen yavru kedi itfaiye ekibince araçtan çıkarıldı. İtfaiyecilerin kurtarma operasyonunu haberlerde gören oto galericiler, Düzce’ye gelerek kediyi teslim aldı.

Önceki gün, Düzce’de hafif ticari aracın motor kısmına giren yavru kedi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Sahibi bulunmayan kedi itfaiye müdürlüğüne götürülerek beslendi. Kedinin kurtarılma anlarını haberlerde gören Bolu’da oto galericilik yapan Mustafa Samurkaş ve Musa Alagöz, kedinin kendilerine ait olduğunu anlayınca Düzce’ye geldi. Kedinin, Bolu’da satılan hafif ticari aracın içinde Düzce’ye kadar geldiği anlaşılırken, itfaiyeciler kediyi sahiplerine teslim etti.

Mustafa Samurkaş ve Musa Alagöz yavru kedi ve annesine Bolu'da işlettikleri oto galeri firmasının bahçesinde baktıklarını söyledi. Samurkaş kedilerinin bulunduğu için mutlu olduklarını belirterek, “Oto galeri firmamızın bahçesinde kaybettiğimiz yavru kedimiz, sattığımız aracın kaputuna gizlenerek Düzce'ye kadar gelmiş. Yavru kediyi çıkan haberlerde tanıdık. Hem şaşırdık hem de çok mutlu olduk. Düzce'ye gelirken yanımızda yavru kedinin annesini de getirdik. Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeline kedimizi kurtarıp himaye altına aldıkları için çok teşekkür ederiz." dedi.

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürü Mehmet Ali Kahraman yavru kediyi yuvasına kavuşturdukları için mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Yavru kediye  İtfaiye bahçesinde 4 gün titizlikle bakıyorduk. Bolu’da başlayan macera Düzce’de bitti. Sahibine kavuştuğu için mutluyuz.” diye konuştu.

 


Editör: T. Solmaz
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz