Düzce Belediyesi yangın bölgesi için seferber oldu

DüzceSonHaber

Düzce Belediyesi yangın bölgesi için seferber oldu
4.08.2021 - 12:16
Kaynak: Haber Merkezi

Düzce Belediyesi, ülkenin Ege ve Akdeniz’de meydana gelen yangın felaketinden etkilenen vatandaşlara 1 kamyon içme suyu gönderdi. 

Düzce Belediyesi bir süredir devam eden yangınlar nedeniyle bölgedeki söndürme, arama ve kurtarma çalışmalarına destek vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 2 Arazöz 1 pikap ve 6 personel ile bölgede çalışmalara destek veren Düzce Belediyesi haftasonu 13 tonluk su ikmal aracı ve iki itfaiye erini daha bölgeye sevk etmişti. Yangından etkilenen vatandaşların her zaman yanında, birlik ve beraberlik içinde olduklarını göstermek isteyen Düzce Belediyesi, bölgede yaşayan vatandaşları da unutmadı. 

Akdeniz ve Ege’de devam eden yangın felaketinden olumsuz etkilenen vatandaşların su ihtiyaçlarına bir nebze de olsa destek olmak isteyen Düzce Belediyesi, 18 ton içme suyunu yangın bölgesine gönderdi. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün Asya Su ve Düzce Kamyon ve Tır Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni organize etmesinin ardından içme suları yola çıktı. Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri de Antalya’da içme sularının vatandaşlara dağıtımını sağlayacak. 

BAŞKAN ÖZLÜ İSTEDİ KOORDİNASYON SAĞLANDI

Başkan Yardımcısı Cengiz Tuncer destek çalışmasını yakından takip etti. İhtiyaç duyulan heryerde Düzce Belediyesinin yardıma hazır olduğunu kaydeden Tuncer, “ Yangınlarla mücadelede itfaiye ekipleri olarak ciddi destek sağladık. Ardından ek araç takviyesi yaptık. Şimdi de bölgedeki vatandaşlarımız en çok ihtiyaç duyduğu içme suyu konusunda da bölgeye su gönderiyoruz. Asya Su ve Kamyoncular Kooperatifi de bize yardımcı oldu. Bölge halkına her konuda desteklerimiz olacak. Başkanımız Dr. Faruk Özlü’nün koordinatörlüğünde bu işlemleri yaptık. İtfaiye ekiplerimizin sevkinin ardından kendisinin bir diğer talebi de içme suyu takviyesi yapılması oldu. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz de suların vatandaşlara dağıtılmasını sağlayacaklar” ifadelerinde bulundu. 


Editör: T. Solmaz