Bağlantı yolu üzerinde hayranlıkla izlenecek bir alan oluşuyor

DüzceSonHaber

Bağlantı yolu üzerinde hayranlıkla izlenecek bir alan oluşuyor
9.09.2021 - 13:51
Kaynak: Haber Merkezi

Kalıcı Konular Bağlantı Yolu Yahyalar Köprüsü mevkiinde bulunan Türkiye haritası üzerinde ki Türk Bayrağı figürünün sökülmesi tepkilere neden olmuştu. Ancak Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Tuncer yeni yapılan çalışmayla alanın hayranlıkla izlenecek bir alan haline getireleceğini söyledi. 

Kalıcı Konutlar Bağlanı yolu üzerinde bulunan Yahyalar Köprüsü mevkiinde çalışmalar başlatıldı. Eski Türk Bayrağı figürlerinin sökülmesiyle yerlerine yeni ve daha parlak figürler konulacak. Ayrıca alanda yapılacak peyzaj çalışmalarıyla yeni temalar oluşturulacak. 


Çalışmalar hakkında bilgiler veren Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Tuncer "Daha yenisini daha parlak kırmızı koymak için hazırlık yapıyoruz. Işıklandırmaları yeniden yapacağız. Yan ceplerde temalar oluşturacağız. Aynı büyükşehirlerde olduğu gibi figürler yapacağız. Köprünün yan duvarlarında belediyemizin logosu ve aydınlatmayla bu köprüyü insanların fotoğraf çektireceği bir alan yapacağız. Herşey bir anda olmuyor. İhale süreçleri vardı. Kabartmaların montajlarıyla birlikte herhangi bir aksilik olmazsa Pazar günü bitmiş olacak" dedi. 
 


Editör: T. Solmaz