Meclis olağanüstü toplanarak Özlü’ye 36 milyonluk kredi yetkisi verdi

DüzceSonHaber

Meclis olağanüstü toplanarak Özlü’ye 36 milyonluk kredi yetkisi verdi
12.11.2021 - 11:04
Kaynak: Haber Merkezi

Düzce Belediyesi Meclisi Kasım ayı olağanüstü toplantısı başkanvekili Mesut Sancaklı başkanlığında gerçekleştirdi. Meclis, projelerin yapılması için Başkan Özlü’ye kredi alabilme yetkisi verdi.

 

Düzce Belediyesi Meclisi olağanüstü toplanarak Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’ye kredi alabilme yetkisi verdi.  Meclisin ilk gündem maddesinde Aziziye Mahallesi Pazaryeri alanı yapım işlerinde kullanılmak üzere 16 Milyon lira kredi talebi meclis üyeleri tarafından kabul edildi.

 

Diğer gündem maddeleri olan Cedidiye Meydan Düzenlemesi Yer Altı Otoparkı yapım işlerinde 11 Milyon lira ve Asar Dere içi rehabilitasyonu, ışıklandırılması, peyzaj ve yaya köprülerinin rehabilitasyonu yapım işlerinde kullanılmak üzere 9 Milyon lira kredi talebi için Başkan Özlü’ye yetki verildi. Asar deresi üzerinde yapılacak projede 2 Milyon lira hibe de kullanılacak.

 

ENCÜMEN HAFRİYAT ALANI KİRALAYACAK

 

Olağanüstü meclisin son gündem maddesinde ise 10 yıl süreli ihaleye çıkarak hafriyat sahası kiralanması yetkisinin encümene verilmesi kararlaştırıldı. Böylelikle Düzce’de yapılan hafriyat malzemeleri kiralanacak olan alanlara dökülerek görüntü ve çevre kirliliğinin önüne geçilecek.

 

Olağanüstü birleşimde meclis üye tam sayısının salt çoğunluğu ile kararlar alındı.


Editör: A. Gölge