Başkan Özlü’den 22 yaş mesajı

DüzceSonHaber

Başkan Özlü’den 22 yaş mesajı
9.12.2021 - 10:18
Kaynak: Haber Merkezi

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 9 Aralık 1999 tarihinde il olan Düzce'nin 22. kuruluş yıldönümünü kutladı. Başkan Özlü mesajında; Türkiye’nin en genç ili olmasına rağmen Düzce’nin köklü tarihi ve etnik kökenleriyle barış, kardeşlik ve birliğin şehri olduğunu kaydetti.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 9 Aralık 1999 yılında il olan Düzce'nin 22. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. “Düzce’nin tarihi milattan önceye kadar dayanır ve günümüze kadar bu tarihi doku kültürümüze işlemiştir. Biz de bu tarihi dokuyu ve potansiyeli ortaya çıkarmak için var gücümüzle çalışıyoruz” diyerek sözlerine başlayan Başkan Özlü, “Düzce; turizmiyle, tarihiyle, ekonomisiyle ve jeopolitik avantajıyla ülkenin gelişmiş ve modern illeri arasında olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir” dedi.

 

"ŞEHRİMİZİ HEP BİRLİKTE GELECEĞE HAZIRLIYORUZ"

 

Düzce’nin il olmasının şehrin gelişmesinde önemli katkısı olduğunu ve ilin sosyo-kültürel ve ekonomik kalkınması, ilin tarihi zenginliklerinin tanıtımı ve turizm potansiyelini değerlendirilmesi ve daha da üst seviyelere çıkarılmasının temel hedef olduğunu ifade eden Özlü, şunları kaydetti:

“Türkiye’nin en genç ili olan Düzce’mizde modernleşmenin temellerini attığımız bu günlerde şehrimizin daha da gelişmesi, her alanda yatırımın yapılması, tüm etnik kökenleriyle birlikte barış ve kardeşlik içinde sosyal yapının güçlenmesi gibi her konuda gayret gösteriyoruz. Tüm Düzceli kardeşlerimizle birlikte 22 yıl boyunca ilimizi layık olduğu seviyeye getirmeye çalışıyoruz. Düzce Belediyesi olarak da kentsel dönüşümlerle, ulaşımdan turizme, sosyal hayattan eğitime kadar birçok alanda şehrimizi geleceğe hazırlıyoruz.

Milletimize hizmet etmek, şehrimizin kalkınmasına, insanımızın refahına, huzuruna katkı sağlamak bizler için büyük bir onurdur.

Bu düşüncelerle, Düzce’nin il oluşunun 22’nci yılında Düzceli hemşerilerimiz ve ülkemiz için kutlu olmasını diliyor; Düzce’nin il olmasına vesile olan tüm devlet büyüklerimize ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.”


Editör: A. Gölge