Belediyeden vatandaşa suç duyuru

DüzceSonHaber

23.12.2021 - 14:02
Güncelleme 23.12.2021 - 14:09
Kaynak: Haber Merkezi
2

Düzce Belediye meclisinin Aralık ayı ilk toplantısına katılarak Olimpiyat Kavşağı isminin tescillenmesini isteyen ve pankart kaldıran gruba Düzce Belediyesi tarafından suç duyurusunda bulunuldu.

Düzce’de bir grup Olimpiyat Kavşağı’na Sancaklı isminin verilmesini protesto etmek ve Olimpiyat Kavşağı isminin tescillenmesi amacıyla Düzce Belediye Meclisi Aralık ayı 1. Toplantısına katılarak CHP ve İYİ Parti aracılığı ile önerge verdiler. Ancak önerge kabul edilmeyince grup pankart kaldırarak durumu proteston etti.

Yaşananlar sonrası Düzce Belediyesi avukatları grup hakkında toplantı bütünlüğünü bozmak, zorla toplantıya girmek, tehdit ve hakaret iddialarıyla suç duyurusunda bulundu. Grupta yer alan isimler güvenlik kameralarından tespit edilerek hepsi hakkında soruşturma açıldı. Grup üyeleri emniyete giderek ifade verdiler.

Grupta bulunan Murat Seyok “Düzce Belediye meclisinde geçen ay Olimpiyat kavşağı için yapılan toplantı sonrasında, Belediye avukatı tarafından tarafımıza suç duyurusunda bulunuldu. Şu anda Düzce Emniyet Müdürlüğü de ifade veriyoruz. 2023 de gereğini yapacağız” dedi.


Editör: A. Gölge
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz