İşte 2022’de muhtemel Düzce Belediye Başkan yardımcıları

DüzceSonHaber

İşte 2022’de muhtemel Düzce Belediye Başkan yardımcıları
28.12.2021 - 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
10

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, 2022 yılına yeni kadrosuyla girmeye hazırlanıyor. Kamuoyunda ve belediyede yeni dönemde adı geçen belediye başkan yardımcılarıyla ilgili vatandaşlar tahmin yürütmeye başladı.

Edinilen bilgilere göre Düzce Belediye içerisinde bir çok kişi yeni başkan hakkında bahis dahi oynamaya başladı. Tartışılan isimler arasında ön plana çıkanları toparlamaya çalıştık.

İşte yeni dönemde muhtemel belediye başkan yardımcısı olacak isimler;

Düzce Belediyesi Kültür Müdürü Beytullah Yılmaz. Düzce Belediyesi eski Başkanı Dursun Ay döneminde özel kalem müdürlüğü görevini yürüten ve belediyeye hakim olan Yılmaz’ın belediye başkan yardımcısı olarak görev alacağı düşünülüyor.

İNTAŞ Genel Müdür Yardımcısı Lale Çakır. Yıllardır Düzce Belediyesi şirketi olan İNTAŞ’ta üst düzey yöneticilik yapan ve finansal konularda uzmanlaşan Çakır’ın da ismi Düzce Belediye Başkan Yardımcısı adayları içerisinde geçiyor.

Belediye Meclis Üyesi Hasan Günden. Düzce Belediye Meclis üyesi olarak yıllardır görev yapan ve imar gibi kritik konularda deneyimlerini her yıl biraz daha geliştiren Günden’in de ismi Düzce Belediye Başkan Yardımcısı adayları arasında yer alıyor.

Belediye Meclisi Başkan vekili Mesut Sancaklı. Düzce Belediye Meclisi Başkan vekili olan ve Olimpiyat Kavşağı konusunda tüm şimşekleri üzerine çeken Mesut Sancaklı’nın da belediye başkan yardımcısı olabilme ihtimali üzerinde duruluyor.

Fen İşleri Müdürü Okan Kaltu. Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürü olan ve özellikle son dönemde başarılı çalışmalarıyla göz dolduran Okan Kaltu’nun da Düzce Belediye Başkan Yardımcısı olma ihtimali üzerinde duruluyor. Özellikle yeni açılan bulvar ve yollarda yapılan hızlı çalışmaların karşılığını bu şekilde alacağı konuşuluyor.

BELTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Fevai Arslan. Düzce eski Milletvekili ve BELTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı olan Fevai Arslan’ın belediye başkan yardımcısı olmak için girişimlerde bulunduğu öğrenildi. Ancak belediye yönetiminin tepki alırız korkusuyla bu isime sıcak bakmadığı iddia edildi. Yine de Arslan’ın adı da belediye başkan yardımcıları arasında geçiyor.

Yeni dönemde ise Belediye Başkan Yardımcıları Sinan İnan ve Serkan Yılmaz isimlerinden birinin yada ikisinin görevine son verileceği yine konuşulanlar arasında.


Editör: A. Gölge