Tuncer yorgun düşen ve rahatsızlanan personeline kendisi müdahale etti

DüzceSonHaber

Tuncer yorgun düşen ve rahatsızlanan personeline kendisi müdahale etti
29.01.2022 - 12:29
Güncelleme 29.01.2022 - 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
10

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Tuncer, başarılı belediyecilik çalışmalarının yanında bir o kadar başarılı olduğu doktorluk yanını da personelleri için kullanıyor. Kar küreme çalışmaları sürece sahada çalışan ve halsiz düşüp rahatsızlanan personellere müdahale eden Tuncer, serum taktı, C vitamini takviyesi yaptı.

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Tuncer, kar yağışı boyunca yolların açık tutulması ve vatandaşların mağdur olmaması için ekip arkadaşlarıyla birlikte hem sahada çalıştı hemde ekipleri koordine ederek çalışmaları yakından izledi.

Tuncer’in işleri kolaylaştırmak amacıyla ortaya attığı fikir ise oldukça işe yaradı. Düzce Belediyesi bu yıl ilk kez tüm mahalle muhtarlarına bir kar küreme ve yol açma çalışmasında kullanılan araçlardan verdi. Bu sayede muhtarlar istedikleri gibi araçları kullanabildiler.

Başkan Yardımcısı Tuncer bununla da kalmadı. Belediyecilik kadar başarılı olduğu doktorluk yönünü de kullandı. Sahada çalışırken yorgun düşen ve rahatsızlanan çalışma arkadaşlarına müdahale eden Tuncer hem serum taktı hemde vitamin takviyesi yaptı.

Tuncer ayrıca kar yağışı sonrasında personellerine balık sözü vererek “Belediyemizin değerli personeli bu yoğun çalışma temposunda biraz yorgun düştü ve üşüttü, ama sağ olsunlar yine de çalışma yerlerini terk etmediler. Şu kar bitsin omega 3 takviyesi için balık yemeğe gideceğiz hep birlikte inşallah. Düzce için çalışıyoruz” dedi.


Editör: A. Gölge