Düzce’de çöp evden dram çıktı 3 çocuğa el konuldu

DüzceSonHaber

28.03.2022 - 15:01
Kaynak: Haber Merkezi
3

Düzce’de  bir evden gelen kokudan rahatsız olan mahalle sakinleri durumu Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. İhbarı değerlendiren zabıta ekipleri eve geldiklerinde dramla karşılaştı. Çöp evde yaşayan 5 kişilik ailede bulunan 3 çocuğa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ekipleri tarafından el konuldu.

Olay öğlen saatlerinde  Beyciler Mahallesi 1566 sokakta meydana geldi. Mahalle sakinleri Bekir Güzel , Fikriye Güzel , M. (9), E. (11) ve K. (12) Güzel’in yaşadığı evden gelen kokulardan rahatsız olunca durumu Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. İhbarı değerlendiren zabıta ekipleri eve girdiklerinde çöp ev ve yatılacak durumda olmayan yatakların üzerinde 2 erkek çocuğu uyurken buldular. Zabıta ekipleri çocuklara aç olup olmadıklarını sorunca çocuklar dün akşam saatlerinden itibaren bir şey yemediklerini söylediler.

Olay yerine çağırılan polis ve Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğü ekiplerinin yardımıyla yatak bulunan  çocuklar ile okulda bulunan kız çocuğu alınmak istendi. Ancak anne Fikriye Güzel duruma karşı çıkınca fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Annenin hastaneye kaldırılmasının ardından ekipler çocukları alarak sağlık durularını öğrenmek için Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürdüler.

Çocukların uzaklaştırılmasının ardından eve giren zabıta ekipleri yaptıkları incelemenin ardından temizlik işleri müdürlüğü ekipleriyle görüşerek evin temizlenmesini istedi. Ekipler temizlik için gereken koşulların oluşturulması için çalışma başlattı.

Baba Bekir Güzel ile anne Fikriye Güzel göz altına alınarak polis merkezine götürüldü.

 

 

 


Editör: D. Son Haber
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz