Hep şehrin görünen yüzündesiniz iki sokak arkaya gider misiniz?

DüzceSonHaber

Hep şehrin görünen yüzündesiniz iki sokak arkaya gider misiniz?
18.04.2022 - 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
1

Düzce Belediyesi Başkan Vekili Hüdaver Gösterişli geçtiğimiz günlerde İstanbul Caddesi üzerinde ki binalarda yapılacak yeniliklerle caddenin daha güzel hale gelmesi konusunda esnaflarla görüşmeye başladı. Ancak hep caddenin görünen yüzünde olan yetkililerin iki sokak arkada bulunan batakhaneleri de kaldırarak şehrin en güzel alanını Düzcelilerin hizmetine sunması bekleniyor.

Düzce’nin tüm ticari ve yaya trafiğinin yer aldığı İstanbul Caddesi’nde düzenlemeye gidecek olan Düzce Belediyesi yönetimi, esnaflara görüşmesi için Belediye Başkanı Vekili Hüdaver Gösterişli’ye görev verdi. Gösterişli İstanbul Caddesi üzerinde ki esnaflarla görüşerek ön cephe düzenlemeleri için ikna turuna çıktı.

Ancak yine Düzce’nin merkezinde bulunan Gaziantep Caddesi’nin arka sokaklarında ki batakhanelerin şehrin en güzel yerinde olması Düzcelileri rahatsız etmeye başladı. Özellikle asayiş yönünden oldukça sıkıntılı olan bölgede ailelerin ve gençlerin tek başına gezmeleri imkansız hale geliyor.

Alkol tüketimin oldukça yoğun olduğu bölgede zaman zaman alkollü şahıslar direk Gaziantep Caddesi ile İstanbul Caddesi’ne çıkarak yolda yürüyen vatandaşlara rahatsızlık veriyorlar.

Şehrin en güzel yerinde bulunan bu batakhanelere ruhsat verilmesi konusunda daha titiz davranması beklenen Düzce Belediyesi’nin belirtilen mekanları şehir dışına taşıyarak Düzce’nin en güzel yerini Düzcelilerin hizmetine sunması isteniyor.  


Editör: D. Son Haber