Anneler Gününde özel anneler unutulmadı

DüzceSonHaber

Anneler Gününde özel anneler unutulmadı
8.05.2022 - 16:34
Kaynak: Haber Merkezi

Düzce Belediyesi; sevgi, şefkat ve türlü fedakârlık ile çocuklarını yetiştiren anneleri unutmadı. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü özel günde şehit anneleri başta olmak üzere özel gereksinimli bireylerin annelerini ziyaret ederek vefa örneği gösterdi.

Düzce Belediyesi, hayatın her anında çocuklarının yanında olan ve farkındalıklarıyla topluma örnek teşkil eden anneleri unutmadı. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bu anlamlı günde özel anneleri ziyaret ederek, hem belediyenin sıcak yüzünü gösterdi hem de vefa örneği sergiledi.

EKİPLERİN İLK DURAĞI ÖZLEM ERDOĞAN OLDU

Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ayşe Kılıç’ın da hazır bulunduğu ziyaretlerin ilk durağında Müdürlüğe bağlı ekipler,  görme engelli Özlem Erdoğan’ın evine misafir oldu. Aynı zamanda Erdoğan’ın oğlu Alperen’in doğum gününü de aldıkları pasta ile kutlayan müdürlük ekipleri, Özlem Erdoğan’ın da anneler gününü kutlayarak kendisine çeşitli hediyeler verdi.

İKİ ÇOCUĞUYLA HAYATA TUTUNAN ANNE; PERİHAN ATABEY

Anlamlı günün ikinci durağında iki çocuğuna kol kanat gererek hayatını sürdüren bedensel engelli Perihan Atabey ve ablası oldu. Müdürlüğe bağlı ekipler, taleplerini dinledikleri Atabey ve ablasına çiçek ve hediye takdim ederek anneler gününü kutladı.

HEM ANNE HEM BABA; FADİME YİKİT

15 yıl önce eşini  kanser hastalığı nedeniyle kaybetmesinin ardından bedensel engelli 5 çocuğuna kol kanat gererek hem anne hem de babaları olarak hayatını onlara adayan Fadime Yikit’i de unutmayan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, misafir olduğu Fadime Teyze ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

ŞEHİT ÖZGÜR IŞIK’IN ANNESİNİ UNUTMADILAR

Ekiplerin bir başka durağı ise 2020 yılında Van'ın Bahçesaray ilçesindeki çığ felaketinde şehit olan Uzman Çavuş Özgür Işık’ın annesi Raziye Işık oldu.

Ziyarette, şehidin babasın Tarık Işık da hazır bulunurken, Raziye Işık’ın anneler gününü kutlayan ekipler, anne Işık’ın oğlunun eşyalarıyla oluşturduğu odasını ziyaret etti. Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün de selamını ileten ekipler  duygu dolu anlar yaşadı.


Editör: D. Son Haber