Modern pazaryerinin temel betonu atıldı

DüzceSonHaber

Modern pazaryerinin temel betonu atıldı
27.05.2022 - 13:18
Kaynak: Haber Merkezi

Güneş enerji sistemi ile kendi enerjisini kendisi üreterek ciddi bir ekonomik tasarruf sağlayacak olan Aziziye Merkez Pazaryeri inşaatında ilk beton döküldü. Çalışmaları hızla ilerleyen Pazaryeri tamamlandığında bölgenin en büyük ve en modern yaşam alanlarından biri olacak.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün pazarcılar odası, esnaflar ve bölge sakinleriyle yaptığı görüşmeler sonrasında hazırlanan Aziziye Merkez Pazaryeri projesi kapsamında, ilk temel beton döküm işlemi gerçekleştirildi.

Kısa bir süre önce Aziziye Mahallesinde bulunan mevcut pazaryerinin batı yönünde başlatılan inşaat çalışmalarında temel kazma işlemi tamamlandı.

Çatısına yerleştirilecek güneş panelleri sayesinde kendi enerjisini üretecek olan, içerisine yerleştirilecek sosyal donatılarla bir pazaryerinden fazlasını vatandaşlara sunması düşünülen bölgenin en büyük ve en modern yapılarından biri olacak olan pazaryerinde çalışmalar sorunsuz şekilde ilerliyor.

"ÇALIŞMALARIMIZ HIZLA İLERLİYOR"

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Yeni bir projeyi daha hayata geçirmek için yoğun bir mesai harcadıklarını belirterek; “Düzce Bizim Evimiz diyerek çıktığımız yolda, şehrimizin daha modern ve yaşanabilir olması için projelerimizi tek tek hayata geçiriyoruz. Eş zamanlı olarak bir çok projemiz sürüyor. Bunlardan biri de Aziziye Mahallemiz'de yapımına başlanan modern pazaryeri inşaatımız. Merkez Pazaryeri projemizde beton dökme işlemine geçildi.  Bu pazaryerinin en önemli özelliği çatısına yerleştirilecek güneş panelleri sayesinde kendi enerjisini üreterek tasarruf sağlayacak olması. Beton dökümünün ardından kısa süre içerisinde direklerinin dikilmesi ve çatısının yerleştirilmesini de sağlayarak halkımızın hizmetine açacağız” dedi.


Editör: D. Son Haber