Belediye asfalt sezonunu başlattı

DüzceSonHaber

Belediye asfalt sezonunu başlattı
31.05.2022 - 11:06
Kaynak: Haber Merkezi

Düzce Belediyesi asfalt sezonunun başlaması ile birlikte Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı tüm ekipleri sahaya sürdü. Kış mevsimi boyunca hava koşulları nedeniyle bozulan yolları yamayan ekipler, havaların ısınması ile birlikte sıcak asfalt çalışması için kolları sıvadı.  İlk etapta 130 Bin ton asfalt ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklara serilecek.

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, şehir genelinde başlattığı üst yapı çalışmaları kapsamında deforme olan yollarda bakım ve onarım çalışmalarını yoğunlaştırdı. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, tüm yollarda asfalt, yama ve onarım çalışmalarını sürdürürken, ihtiyaç duyulan yollarda ise sıcak asfalt çalışmalarını başlattı.  Tüm kentin yollarındaki bozuk satıhları belirleyen ekipler, plan ve program dahilinde sıcak asfalt çalışmalarını hızlandırdı. Ekipler, özellikle yoğun araç geçişinin olduğu caddelere ağırlık verdi.

BİNLERCE TON ASFALT İHTİYAÇ DUYULAN YOLLARA SERİLECEK

Aziziye ve Çakırlar mahallelerinden başlayan ekipler yollardaki çukurları ve bozulan satıhları iyileştirmeye başladı. Yapılan çalışma ile sürücülerin trafik konforu sağlanarak bozuk satıhlardan dolayı zor anlar yaşaması önlenecek. Yaz sezonu boyunca 130 bin ton asfalt serecek olan ekipler, ihtiyaç halinde kapasiteyi artıracak.


Editör: D. Son Haber