Düzce susuz kalmayacak sözünü vermişlerdi

DüzceSonHaber

Düzce susuz kalmayacak sözünü vermişlerdi
3.06.2022 - 13:48
Kaynak: Haber Merkezi

Düzce Belediyesi tarafından 11 Mayıs 2022 tarihinde servis edilen haberde Düzce’nin susuz kalmaması için bakım ve onarım çalışması başlatıldığı bildirilerek, Düzce’nin her yıl yaşadığı susuzluk problemini yaşamayacağı yönünde söz verildi. Ancak çalışmalar sonrası basınçlı gelen suya dayanamayan su hatları patlayarak Düzce’yi susuz bıraktı.

Düzce’de yaşanan altyapı problemi nedeniyle özellikle yaz aylarında suların ana regülatörden basınçlı verilmesi nedeniyle su boruları patlıyor ve Düzce susuz kalıyordu.

Düzce Belediyesi tarafından 11 Mayıs 2022 tarihinde servis edilen haberde Düzcelilerin su sorunu yaşamayacağı, ana regülatörlerde yapılan temizlikle suyun daha sağlıklı verileceği bildirildi. Ancak regülatörlerin temizlenmesi sonucu basıncı artan suya dayanamayan ana su hattı sabah saatlerinde dayanamayarak patladı ve Düzce susuz kaldı.

Düzce’nin susuz kalmayacağı yönünde verilen sözler ise yine boşa çıktı. Su altyapısının bir önce şehrin ihtiyaçlarını karşılayacak hale getirilmesi ve yenilenmesi isteniyor.

https://duzce.bel.tr/10107-duzce-susuz-birakilmayacak


Editör: D. Son Haber