Mezbaha modernize edilecek

DüzceSonHaber

Mezbaha modernize edilecek
14.06.2022 - 22:25
Kaynak: Haber Merkezi

 

Düzce Belediyesi tarafından geçtiğimiz hafta içi gerçekleştirilen ihale ile 10 yıllığına kiralanan mezbaha tesisinde yenileme çalışmaları başladı. Başkan Özlü'nün isteği doğrultusunda ihaleyi alan firma yaklaşık 2 buçuk milyon TL yatırım yaparak tesisi modernize edecek.

Düzce Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde ihale edilen mezbahane tesisi, ihaleyi alan firma tarafından modernize edilecek.

İşletme hakkını elde eden Düzce Et Entegre Hayvancılık San. Ve Tic. Ltd. Şti., Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün talepleri doğrultusunda mezbahanın yenilenmesi için çalışmalara başladı.

2,5 MİLYON’LUK YATIRIM

Tesisin sadece işletilmesi için ihale edilmediğini, yenileme ve modernizasyon yapılarak en sağlıklı ve en uygun şartlarda hizmet vermesinin sağlanacağını söyleyen Başkan Özlü; "Mezbaha ihalesini alan firma tesiste bir çok yenileme çalışmasını da gerçekleştirecek. Kesim hattının yükseltilmesi, tezgahların yenilenmesi, asansör yapımı, buzhanelerin bakımı, tesisin komple iç boyası da yapılacak. Tesiste kurulacak kamera sistemleri ile sürekli denetim altında olacak. Barkod sistemi de oluşturulacak olan tesiste mescitten bekleme salonu oluşturulmasına kadar yaklaşık bir çok yenileme çalışması yürütülecek. İhaleyi alan firma tarafından yapılacak olan yenileme çalışması yaklaşık 2 buçuk milyon liraya mal olacak. Düzce Belediyesi olarak modern bir tesisi daha şehrimize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.


Editör: D. Son Haber