Belediyede bir ticari zeka var ama!

DüzceSonHaber

Belediyede bir ticari zeka var ama!
17.06.2022 - 00:32
Kaynak: Haber Merkezi
4

 

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Düzce Belediye Binasının Cedidiye Meydan projesi kapsamında yıkılacağını ve belediye binasının Düzce Valiliği binasına taşınarak, Düzce Valiliği’ne de yeni bina yapılacağını söyledi. Bu süreçte Düzce Belediyesi’nde ki bir kişinin ticari zekası ise kendisine hayran bıraktı. Ancak bu kişinin kim olduğu öğrenilemedi.

Düzce Belediyesi binası Düzce Valiliği binasına, Düzce Valiliği ise mevcut Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Mustafa Kemal Ortaokulu’nun olduğu alana yapılacak. Binalarla ilgili alınan kararlarla birlikte Düzce Belediyesi’nde inanılmaz ticari zekaya sahip birisi olduğu ortaya çıktı.

Bilindiği gibi Düzce Valiliği binasının dış cephesi giydirilmeye başlandı. Düzce Valiliği’nden yapılan açıklamada binanın makyaj bedelinin 1 milyon 994 bin 200 liraya mal olduğu bunun Köye Hizmet Götürme Birliği bütçesinden karşılanarak, cephe giydirme işinin de Düzce Belediyesi şirketi olan BELTAŞ’a verildiği bildirildi.

Böylelikle Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün uzun zamandır düşündüğü taşınma planı devreye girdi. Düzce Belediyesi hem hazır binaya oturacak ve bina makyajlanarak Düzce’nin en güzel binalarından biri haline gelecek. Binanın makyaj işini Köye Hizmet Götürme Birliği yapmış olacak. Ayrıca Düzce Belediyesi kendisinin geçeceği binanın makyaj işinden bu sayede para kazanacak.

Kısacası bina makyajı için Düzce Belediyesi bütçesinden para çıkmayacağı gibi üzerine de para kazanılmış olacak.

Burada Düzce Belediyesi’nde inanılmaz ticari zekaya sahip bir kişinin bu organizasyonu planladığı öğrenilirken isme ulaşılamadı.

 

 


Editör: D. Son Haber