Belediye ekiplerinden sel nöbeti

DüzceSonHaber

Belediye ekiplerinden sel nöbeti
27.06.2022 - 11:56
Güncelleme 27.06.2022 - 12:00
Kaynak: Haber Merkezi

 

Düzce Belediyesi, meteorolojinin Batı Karadeniz bölgesinde beklenen şiddetli yağış uyarısı üzerine yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirgemek için gece boyunca teyakkuzda kaldı.

Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, meteorolojinin şiddetli yağış uyarısını dikkate alarak hafta sonunu uyumadan geçirdi. Hafta boyunca kanal açma, parsel ve su ile kanalizasyon çalışmalarını aksatmayan müdürlük, yağış uyarısının ardından baca ve kanalizasyon temizliği işlemlerine ağırlık verdi. Öte yandan Düzcelilerin susuz kalmaması amacıyla tüm tesislerde ışıklar hiç sönmedi. Ekipler Uğur suyu üzerindeki arıtma tesisinde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı da önlemlerini aldı.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün önlem alınmasına yönelik talimatı üzerine Su ve Kanalizasyon Müdürü Murat Gülmez’in koordinasyonunda tüm müdür yardımcıları, çavuşlar ve saha şefleri durum değerlendirmesi yaptı. Gece boyunca teyakkuzda kalan ekipler, olası bir taşkın riskine anında müdahale için hazır bulundu. Ekipler yağışlar sona erinceye kadar teyakkuz halinde kalacak.


Editör: D. Son Haber