Yıldız Hoca Düzce'ye veda etti

DüzceSonHaber

Yıldız Hoca Düzce'ye veda etti
16.09.2021 - 10:38
Haber Merkezi

Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Nöroloji Ana Bilim Dalı Başkanı Yıldız Değirmenci, 9 yıldır görev yaptığı Düzce Üniversitesi Hastanesi ve Düzce'ye veda etti. 

Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde görevine asistan olarak başlayan ve profesör ünvanını kaznanan Nöroloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Yıldız Değirmenci, kariyer planlaması kapsamında İstanbul'a gitmeye karar verdi

Düzce Üniversitesi ve Düzce'ye veda eden Prof.Dr. Değirmenci, "Dokuz yıldır bağlılık, şevk ve sevgiyle çalıştığım, kökleri 5 yıllık asistanlık dönemime dayanan, yetiştiğim, doktorlar ve nöroloji uzmanları yetiştirdiğim, eski ve yeni tüm binalarında hizmet verdiğim ve kalpten bağlı olduğum Üniversitemden, bu ay itibariyle, rotamı İstanbul'a cevirerek ayrılmış bulunmaktayım. Düzce Universitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı asistanlığından Anabilim Dalı Başkanlığına dek  uzanan  sevgi, bağıllık ve emek üzerine kurulu bu yolculuğun her anından büyük onur duyduğumu belirtmek isterim" dedi.


Editör: T. Solmaz