İYİ Parti dese ki; ben tek başıma seçime giriyorum

  • 11.10.2021 10:58
  • (2)

Muhalefet maalesef yok. Herkes(Akpartililer ve bazıları dahil)  Akparti den artık bir metal yorgunluğu değil paslanma var diyorlar.

Dişliler işlemiyor. İşler iyi gitmiyor. Bir fındık üreticisi Ekim ay geldi Esma Hanım ,Acı Elma köylerinde halen tarlalarla fındık var. Adam eksikliği var. Maalesef fındık toplanamadı.

Dünyada %30 gıdanın tarladan toplanamaması dolayısı ile ürün eksikliği var. Bangladeşliler  Suudi Arabistan’da hurma toplamaya gelemediler Hurmalar dalında çürüdü.

Afganlılar İran’dan üzüm , çay topluyorlardı maalesef üzüm dalında kurudu çay toplanamadı. Özel çay fiyatları maalesef %25 artacak. Fındık işçisi çok fazla gelmedi. Gelenlerde ya çok küçük işçi çocuklar ya da fındık tarlasında PKK propagandası yapan müzikler dinleyen sempatizanlar geldi. Bazı bahçelerde bahçe sahipleri kanına dokunan PKK propagandası yapan işçiler dolayısı ile fındık toplayan işçi almadı.30-40 gündür tarlalarını kendileri toplamaya çalışıyorlar.

Şimdi tekrar İyi partiye dönelim.

HDP ve İYİ Parti arasında Öcalan’ın mektubu ve Osman Öcalan'ın TRT'ye çıkarılması konusunda tartışma yaşandı. İYİ Parti'nin verdiği önergeyle ilgili konuşan HDP'li Kurtulan, "İYİ Parti, size söylüyorum: Size rağmen, içinde bulunduğunuz ittifaka, HDP ve PKK'ye içinde gönül vermişlerin de olduğu insanlar oy verdi. Şu an koltuklarınızda HDP'nin oylarıyla oturuyorsunuz" diye seslenmişti.

İyi parti yüzünü millete dönüp; HDP’nin dışarıdan desteklediği Millet ittifakında bundan sonra olmayacağız. Önce devlet önce millet deyip bu şer ittifakından ben ayrılıyorum derse ertesi gün kamuoyu araştırması yapılsa oyu %30 olur. 

Neden derseniz. Millet Akparti kadrolarının artık ülkeyi yönetmeyi başaramadığını düşünüyor. Fakat %65 sağ seçmenin olduğu bir ülkede PKK’nın dışarıdan desteklediği bir adaya oy vermektense İstanbul, Ankara, Adana, Antalya’da AKP’nin kulağını çektik fakat yine akıllanmadılar fakat Recep Tayyip Erdoğan’ın yüzü suyu hürmetine yine Akparti’ye oy verecekler. Ama bir alternatif olsa Vatandan yana Milletten yana Devletten yana CHP’ye kusura kalma diyecek. HDPKK ya posta koyacak. Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır diyecek bir İYİ parti bu ülkede Ana muhalefet hatta şu ortamda iktidar olmaması için hiçbir engel yok.

Fakat İyi Parti yerli düşünme yetisi olmadığı için, ABD düşünce kuruluşları ile aynı düşünürken Demirtaş ile kahvaltı yapmayı düşünürken bu dediklerimiz maalesef çok zor hatta imkansız.

Ama siyasette 24 saat çok uzun bir süredir.

İyi Parti’li Ağıralioğlu dese ki;

HDP,size söylüyorum. Size rağmen, İçinde bulunduğunuz gizli ittifaka rağmen Meral Akşener HDP ve Pkk’ya gönül vermişler destekleyip  Cumhurbaşkanı olacağına tek başına millete gidip tek başına iktidar olmak için Yüce Türk milletinin teveccühüne taliptir. Bundan sonra PKK ve onun siyasi uzantıları ile aynı karede bulunmayı değil aynı fotoğrafta yer almayı değil aynı meclis çatısı altında nefes almayı dahi kendimize ar sayarız. Şu anda oturduğunuz koltukları derhal ve hemen meclis bahçesinde ateşe verip yakıp sizleri de yanında olmaya can attığınız İmralı’da ki Demokrasi adasında ağırlamaya hazırız.

Dese o gün Türkiye’de siyaset yeniden yazılır.

Yanlış mı düşünüyorum.

Bu bir rüya olabilir ama gerçek olması imkansız değil.

Ama…

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (2)

  • DÜZCELİ YUSUF
    DÜZCELİ YUSUF
    13.10.2021 10:14

    HAKLISINIZ..BAŞLIK İYİ PARTİ DEDİK YA ...

  • Galvanizli boru
    Galvanizli boru
    11.10.2021 11:26

    Yazının ilk bölümünde İyi partiden hiç söz etmediğin halde şimdi nasıl tekrar iyi partiye döndün anlam veremedim. Hayatta okuduğum en saçma yazıcı sensin.