PKK’lılar hep kurşun mu yiyecek? Ballı Maaşa Bağlayalım Besleyelim

  • 14.12.2021 10:37
  • (9)

Bir süre önce CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas, CHP İBB grubunda işçi alımlarında “100 kişi alınıyorsa işe, 35 CHP, 15 İYİ Parti, 15 diğerleri, 20-25 de İBB kariyer üzerinden gidiyor. Süreç bu şekilde” sözleri sosyal medyada yayınlanmıştı.

Eleman alımını partilere göre yaparken, “yüzde 15 diğerleri” şeklinde kastettikleri içinde, diğer partiler yanında HDP’lilerin de olduğu görülüyor. HDP den kasıtta PKK olmalı ki

İçişleri  Bakanı Süleyman Soylu’nun, “İstanbul’a yaklaşık 33 bin kişi alındı ve bu 33 bin kişiden ancak 14 bin kişinin bilgisi bize intikal ettirildi ve 33 bin kişiden 12 bin kişiye ancak bakıldı; 455’inin PKK ve KCK kaydı var, 80’inin DHKP-C kaydı var, 20’sinin MLKP kaydı var, 2’sinin MKP kaydı var ve diğerlerinin de kayıtlarını her birinize gönderebilirim”

Eskiden doğuda HDP nin kazandığı belediyelerde PKK lılar belediyede çalışıyor gösterilir maaşı devletten alan PKK lılar belediye kepçeleri ile yolları kazıp yola bomba döşeyerek askerimizi polisimizi haince alçakça şehit ederlerdi. Şimdilerde kayyum atanarak bu ihanet önlenmiş durumda.

Fakat artık PKK lılar dağda değil ovada değil. PKK liler HDP'li Fatma Kurtulan İP'lilere seslendi: İyi Parti size söylüyorum; şu an koltuklarınızda HDP'nin ve PKK'ya gönül vermişlerin oylarıyla oturuyorsunuz!

Gerisini söylememişti. O koltukların hakkını vereceksiniz ..PKK lılar hep taş ve kurşun yemeyecekler. Biraz da diyeti ödeyeceksiniz demeye getiriyordu.

Ekrem İmamoğlu üzgünüm ama PKK lıları İstanbul büyükşehir ve iştiraklerine doldurarak vatana ve millete İstanbulluya ihanet etmiştir.

Neymiş anam bunların adli sicil kayıtlarında bir sorun yokmuş.

Aşağıda sadece 450 kişiden 9 kişinin yayınlanan bilgileri var. Ne yani Murat Karayılan’ın yanında fotoğraf çektiren bir terörist birde Askeri Lojmanlardan çöp alan temizlik görevlisi olsun da bari tam olsun.

Belki de vardır. Çöpü boşaltıp bombayı koyup ondan sonrada askeri lojmanda büyük bir patlama olsun da tam olsun.

Yahu siz milletle dalgamı geçiyorsunuz.

Ömer Keleş: 2013’de PKK/KCK terör örgütü içerisinde faaliyet göstermek üzere dağ kadrosuna katıldı. 2017’de güvenlik güçlerince yakalandı. Örgütün gençlik yapılanması içerisinde birçok illegal eyleme katıldı.

Mustafa Kılıç: 2013’de PKK/KCK içerisinde faaliyet göstermek üzere dağ kadrosuna katıldı. Örgütün gençlik yapılanması içerisinde birçok illegal eyleme katıldığı tespit edildi.

Nurettin Kaya: KCK/TM içerisindeki faaliyetlerinden dolayı “silahlı terör örgütüne üye olmak” suçundan hakkında bulunan yakalama kararına istinaden 14 Temmuz 2012’de yakalanıp tutuklandı.

Osman Bozan: 2015’te HDP ve DBP il binası önünde düzenlenen ve “Önderliğin Özgürlüğü Özgürlüğümüzdür” şeklinde Özgür Kadın Kongresi (KJA) ibareli pankart ile terörist başı Abdullah Öcalan’ın fotoğrafı bulunan dövizlerin taşındığı eyleme katıldı.

Emrullah Ataman: 2015 yılının başında Irak’ta faaliyet göstermek üzere Ağrı Dağı’ndan PKK/KCK terör örgütünün dağ kadrosuna katıldığı belirlendi.

Hüdeydan Ece: İBB iştiraki Boğaziçi Konut Hizmet Yönetimi İşletim ve Ticaret A.Ş.’de çalışıyor, kimlik bilgileri, 26 Ocak 2001’de Gercüş’te yapılan arazi arama-tarama sırasında örgüt sığınağında bulundu.

Serbun Yurtsever: İSPER İstanbul Personel Yönetim A.Ş’de ev cihazları teknikeri olarak çalışıyor, 2014’ün başında Irak’ta faaliyet göstermek üzere PKK/KCK’nın kırsal alanına katıldığı tespit edildi. Ayrıca örgütün gençlik yapılanması içerisinde birçok illegal eyleme katıldığı tespit edildi.

Melikşah Kaya: İSPER İstanbul Personel Yönetim A.Ş.’de çalışanı, PKK’nın gençlik yapılanmasında faaliyet yürüttüğü ve örgütsel faaliyetlerden dolayı 2 defa gözaltına alındı.

Eyüp Çelik: İstanbul Ağaç Peyzaj Eğitim Hizmetleri ve Hayvanat Bahçesi İşletmeciliği San. Tic. A.Ş’de çalışan Eyüp Çelik’in, kırsal alanda faaliyet yürüten terör örgütü mensuplarına yardım ve yataklık ettiği ve “terör örgütüne bilerek ve isteyerek yardım etme” suçundan 31 Temmuz 2017 ve 13 Şubat 2019 tarihleri arasında cezaevinde kaldığı ortaya çıktı.

Buradan bağıra bağıra söyleyelim. Bu durum ulusal güvenlik meselesi haline gelmiştir.

26 Ocak 2001’de Gercüş’te yapılan arazi arama-tarama sırasında örgüt sığınağında bulunan Hüdeydan Ece .İBB iştiraki Boğaziçi Konut Hizmet Yönetimi A.Ş.de çalışıyor. Yani bu kişi İstanbul’da Doğu’da askerlik yapan bir askeri personelin İstanbul’daki ailesine ait konut bilgilerini edinme ve askerimizi ve polisimizin ailelerine başlarına bir hal geldiğinde kim neyin hesabını verecek.

Allah’ım ne günlere kaldık. Mansur Yavaş ‘ta diyet borcu olarak kritik devlet kurumlarının ve askerlerin kaldığı evlerin bilgilerini ele geçirebilecek görevlere PKK lıları getirmiş olursa vay ülkenin haline…

Koynumuzda yılan beslememişiz PKK lı beslemişiz…

Demeden önce CHP ve İP size söylüyorum. Belediye başkanlarınız PKK tarafından rehin alınmadan Derik Kaymakamı olarak göreve başlayan Muhammed Fatih Safitürk, son olarak da Derik Belediyesine kayyum olarak atanıp belediye başkanlığı makamında bombalı tuzakla şehit edilen ve bu şehadetler tekrar yaşanmadan önce size söylüyorum.

Ateşle değil cehennemle oynuyorsunuz.

Ey milletim CHP PKK tarafından ele geçirilmiştir. Oy vermeyecekseniz dahi 5 milyon HDPKK nın oyu yüzünden CHP bu durma mecbur ise bugünden itibaren CHP desin ki benim HDPKK’nin oyuna ihtiyacım yok ben vallahi billahi CHP’ye oy vereceğim. Yeter ki bu zilletten kurtulalım.

 

 

 

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (9)

  • Galvanizli boru
    Galvanizli boru
    14.12.2021 14:00

    Benim gönlümde Mansur Yavaş var. Mansur başkan seçildiğinde de pkklılar su faturası yazacak dediler ama öyle bir şey de olmadı.

  • DÜZCELİ YUSUF
    DÜZCELİ YUSUF
    14.12.2021 13:05

    Bu dediklerinizin tamamına katılıyorum..Bu arada Sn Boru kime oy verelim.. Bunlara oy vermeyelim. Sizinle aynı fikirdeyim. Ekrem İmamoğluna oy verelim mitin başına karayılan,devlet denetleme kuruluna öcalan , güzelle bakanlığınada demirtaşı getirsin. Ama kime oy verelim.Onu da söylerseniz oy veren kıymetli değildir.Oy verilen kıymetlidir. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır..

  • Galvanizli boru
    Galvanizli boru
    14.12.2021 12:59

    Bu ülkede pkk ile Fetö ikisi de terör örgütü. Sen apo ile fotoğraf vereni bakan yapsalar havalara zıplarsın ama Fetö elebaşı ile foto verenler bakan oluyor sesin çıkmıyor

  • Galvanizli boru
    Galvanizli boru
    14.12.2021 12:58

    Peki sşunu da açıkla, pkklı olup da itirafçı olmuş ve mahkum kadrosundan devlete girmiş kaç kişi var?

  • Galvanizli boru
    Galvanizli boru
    14.12.2021 12:55

    -Dağdaki çoban mavi Marmara şehitlerini 20 milyon dolara satmaz. -Dağdaki çoban BAE Fetö finansörü diyerek yaygara yapıp, daha sonra kırmızı halı ve devlet töreni ile karşılanmaz. -Dağdaki çoban Salih Müslimi kırmızı halı ile karşılamaz. -Dağdaki çoban ajan dediği deniz yüceli 1 dakika da tahliye edip özel uçakla yollama -Dağdaki çoban ver papazı al ppazı deyip rahip brunsomu özel uçak ile yollamaz. -Dağdaki çoban Para için kimseyi çiçekler ile karşılamaz

  • Galvanizli boru
    Galvanizli boru
    14.12.2021 12:48

    Evet ben de onu diyorum dağdaki çobana kurban ol. -Dağdaki çoban Şehide kelle demez -Dağdaki çoban menfaati için apo itinin kardeşimi TV ye çıkarmaz -Dağdaki çoban çadır mahkeme kurup hamurdan it sokup karanfil ile karşılsgmaz -Dağdaki çoban iki mehmet şehit oldu diye meclis toplanmaz demrz. -Dağdaki çoban dağdan inen ite bilezik takmaz -Dağdaki çoban Apo itinin mesajını meydanlarda okutup megri megri ağlamaz -Dağdaki çoban apo itinin canı sıkılıyor diye yanına 6 mahkum ve TV vermez.

  • DÜZCELİ YUSUF
    DÜZCELİ YUSUF
    14.12.2021 12:03

    Dağdaki çobana kurban olayım dağdaki terörist gibi vatana millete askere polise kurşun sıkmıyor.. Benim dedem de çobandı.. O derdi ki.Çoban hayvandan da anlar hayvanlaşanlardan da..Hayvanı kesersin hayvanlaşanları bir kurşun birde toprak temizler

  • Düzceli bey
    Düzceli bey
    14.12.2021 12:00

    Düşünsenize gidecek gazimiz kendisini gazi eden şerefsizle yüz yüze gelecek. Yazıklar olsun

  • Galvanizli boru
    Galvanizli boru
    14.12.2021 10:50

    Vallahi billahi sen oy verme. Dağdaki çobanın oyu senden değerli.