Tanju Özcan tam aranan Cumhurbaşkanı adayı

  • 6.01.2022 09:59

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan çok ilginç ve son zamanlarda trendi artan bir siyasetçi.Partisinin Yüksek Disiplin Kurulu tarafından kendisine verilen 'uyarı' cezasını kabul ettiğini, kendisinin de partisine bazı uyarıları olduğunu belirterek, "Sakın ha yanlış bir adayla çıkmayın. Öyle Ekmeleddin İhsanoğlu, Abdullah Gül gibi. Milletin sevgisini kazanamamış, milletin gönlünde taht kuramamış yanlış adamlarla seçime girmeyin" dedi.

Sonra da dönüp dedi ki nereden çıktı bu Tanju Özcan demeyin.

Ben ayrıca daha öncede yazmıştım. Tanju Özcan’nın Anadolu’nun 4 atlısı projesinin bir ayağı olduğunu düşünüyorum. Ona bilerek bazı şeyleri yaptırıyorlar söyletiyorlar. Mansur Yavaş Anadolu milliyetçi muhafazakar akıncı kolu başkanı, Ekrem İmamoğlu İstanbul Sosyete Dukalığı dük ve düşes başkanı. Tanju Özcan Orta Anadolu Laik Müslüman bolu  beyliği başkanı olarak bir ortak akıl proje selektörleri olarak halkın gözüne sokulmaya veya tutulmaya çalışıldığını düşünenlerdenim.

Şimdi CHP cim Tanju Özcan’ı yüksek disiplin kuruluna gönderip bir uyarmakla ancak yetinebilirler. Yoksa Tanju Özcan’nı CHP den atmaya kalkarlarsa buna benzer CHP nin tarihi olaylarla daha kötü mevzularla dolu.

Ama siyaset böyledir.

Siyasetçi sıkışınca parti sorumluluğu üzerine yüksek olarak alır.Hatta beni çabuk disipline sevk edin diye bağırır suçlu. Ve vatandaşın tepkisini dindirmek için’’ bak biz cezasını verdik siz müsterih olun, canınızı sıkmayın olaya el koyduk olay bizde’’ deyip sonra yüksek yerden yüksek perde alçak ve küçük harflerle özür de dilediği için bir daha yapmaması için uyarıyoruz diyecekler.

Neticede de öyle oldu.

Şimdi Bolu’daki gazeteci arkadaşlar ve burada bizim sitemizde Tanju Özcan ile ilgili yapılan tüm haber ve köşeler nedense inanılmaz okunma sayılarına ulaşılıyor.

Buradan da CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu koltuğundan etmeyecek Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’tan başka kim olur diye kafa yoran herkese tam bulunmaz biçilmiş kaftan olarak Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ortada duruyor. Son 4-5 aydır çok açık ve seçik olarak PR çalışması ve medya çalışması yapan bir ekip ve CHP genel merkezi var ve çok ciddi çalışıyorlar.

Biz bugünde Tanju Özcan Kemal Beyin kulağına suyu kaçırmadı. Kaçırmış gibi yaptı.

Yavaş yavaş beklenen düşük profili ve Kılıçdaroğluna zarar vermeyecek belediye başkanlığını bıraksa dahi belediyeyi kaybetmeyecek bir aday.

Ve arkasında inanılmaz bir hazırlık yapan ekip var. Gazeteciler ile arasını iyi tutuyor. Gündem belirliyor.

Gündem oluyor.

Daha ne olsun..

Aranan kan bulundu.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.