Rakılı iftar mı? Olabilir. Ah Zekeriya Beyaz hoca ışıklar içinde uyu.

  • 16.04.2022 11:34
  • (1)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun helalleşme çağrıları ile muhafazakar seçmene ben eski ben değilim CHP de eki CHP değil görünme tavırları, parti organizasyonlarında başörtülü üyelerin görünür olması, Refah Geleneğinden gelen Saadet, Deva, Gelecek partisi ile ittifak kurması, ben sizin amcanızım için harcanan çabalar dikkat çekiyor.

Fakat o ne kadar çalışır ise çalışsın örgütleri bu  millete şirin görünme girişimlerini ters yüz ederek gerçekleri sadece gerçekleri millete göstermeye devam ediyorlar.

Buna karşı Özellikle CHP örgütünde ise muhafazakarlarla adeta dalga geçen tavırlar özellikle Ramazan aylarında artış gösteriyor. Fakat kimse onlara bir şey demiyor.

Gençler Ağrı’da toplanıp kişi başı 30 TL ye iftar yapıp sonrada tef çalıp eğlenince ortalık ayağa kalkıyor.

Ramazan eğlencelerinde konser veren sanatçı ‘’vur kadehi kadehlere’’ şarkısını milletle beraber coşkuyla söylerken kimse yahu siz ne yapıyorsunuz demiyor.

Öyle bir sosyal medya yapılanması var ki insanı yaptığına yapacağına pişman ediyorlar. Ağrı belediye başkanı Savcı sayan isyan ediyor.

Fakat CHP'li parti yöneticilerinin 'rakılı iftar sofrası' paylaşımları artarak devam ediyor.

Bu skandallardan birine CHP Zonguldak Kilimli İlçe Başkanı Erol Sarıal ve bir grup CHP'li imza atıyor.

Sarıal ve beraberindekilerin oturduğu rakı sofrasından, Mehmet Bilgili isimli partili bir paylaşım yaptı.

Paylaşıma ise "Bir iftar yemeği de böyle bitti." notu düşüldü.

Büyük tepkiye neden olan paylaşım daha sonra silindi. Benzer bir olay da Ramazan ayının başında yaşanmıştı.

CHP Edirne Enez İlçe Başkanı Vedat Avcu, Ramazan ayını rakı sofrası kurarak karşıladığı anların görüntüleri sosyal medyada yayınlamıştı.

Bu ve benzer paylaşımlar sosyal medya kullanıcılarının tepkileri üzerine silinirken, yapılan yorumlarda alkol tüketimine değil partililerin 'rakılı iftar' göndermelerine dikkat çekildi.

Bu durum çok büyütülmez iken Ak Partili belediyeler dikkat ederseniz ramazan eğlencelerinden kaçınıyorlar. Hatta halk arasında ev sofralarına katılıyorlar.

Biriside bir ortamdan bir iftar sonrası eğlence paylaşmaya görsün hemen millet aç siz eğlence yapıyorsunuz.

Erdoğan çiftçilere beslenme tavsiyesi verdi. Şöyle demişti. Manda yoğurdu hakikaten kalitedir. İçine şöyle Medine hurması doğrarım, çay kaşığı kestane balı ve yulaf ezmesi atarım. Bunu yer yatarım, şifa...

Vay sen şifa dedin. Şöyle deseydi.’’Bim’den yoğurt alıyorum içerisine iran hurması, birde BİM den aldığımız hakiki çiçek balı ve yulaf ezmesi şifa dese..

Bu sefer de bak yemediği halde takiyye yapıyor derler. Bim’in zaten ortağı imiş reklamını yapıyor derler.

Derler adamı dinden imandan ederler.

Bir adam günde 5 saat uyku ile akşama kadar koştursa ne yerse yesin bu 20 senedir böyleyse bunun bir formülü vardır. Bu arada yoğurtçuya gidip benim Reis’ten yana ne eksiğim var diyerek manda yoğurdu satışları patlamadı. Acve hurması yine en az satılan hurma oldu. Kestane balı düzce de her evde var. Yulaf dersen kilosu 15 TL.

Yani Ak parti ve MHP li yöneticiler ne yaparsalar yapsınlar milletin bu günlerde gözüne sokuluyor.

Fakat rakılı iftarları milletin gözüne sokarak göstere göstere paylaşmak Merhum Zekeriya Beyaz’da hak baki oldu. Mezarından çıkıp fetva verip doğrudur ramazanda rakılı iftarda olabilir diyemediği için Allah’tan korkup milletten de utanmadıkları için arsızca paylaşmaya devam ediyorlar.

Fakat millet CHP’nin aslını bildiği için normal karşılarken milletle helalleşmesinin bir gösterme olduğunu anladığı için bu zamanlarda bence özellikle iktidar kanadı her zamanki gibi milletin sofrasında su ile oruç açıp çorbayı paylaşmakla en iyisini etmekteler.

Ne derlerse desinler halkın gönlüne kolay değil girmek. Halkın tuttuğunu da yıkmak kolay değil.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (1)

  • vatandaş
    vatandaş
    17.04.2022 12:26

    kimin ne yediği ne içtiği ne kadar dindar olduğu ne ile beslendiği kimi ilgilendirir banane kardeşim rakıdan oruçtan. kimse benim yaşam tarzıma karışmasın yeter. ama devleti yönetenler adil düzen deyip hırsızlık yapıyor vergi kaçırıyor. müslümandır oruç tutuyor deyip göz mü yumalım. her itiraz eden cezaevinde soluğu alıyor topluma bu kadar korku salan hangi idareci ?