DÜZCE ÇARŞI NİYE KARIŞTI Kİ?

  • 22.04.2022 11:03

2 Kişinin bildiği sır değildir. Hele hele 20 kişi biliyor ise artık o bilgi kamu malıdır. Zaten Faruk Özlü beyde 81 projesini sağır sultana bile anlatıyor ki duymayan kalmasın.

Başkanın işi icraat yapmak , ve icraat ve projelerini halkın tüm kesimlerine anlatmak. Bunun için çarşı grubu Whatsapp grubu bu kim diye araştırıp birilerini günah keçisi koymaya çalışmışlar. 

En başta bu köşede yaklaşık 06.08.2021 tarihinden bugüne hayata, Düzce’ye siyasete ve kendime dair yazılar yazıyorum.

Bu yazıları kimse yazdırmadığı gibi sipariş ile yazı yazmadığımı sitenin yayın ilkeleri ile bazen bağdaşmasa da kaleme alıp yazıyorum.

Neticede Düzceli Yusuf sizin gibi bir halk arasındaki insan.

Okuyup gördüğü ve duyduğu önem atfettiği konularda bu köşede sizlerle beraber olmaya gayret ediyoruz.

Saguç köprüsünün oradaki bir işyerinde toplanıp pide, börek yiyen bu çarşı grubu çok giz dolu bir grup değil.

Ayrıca hepsi de seçkin Düzce’nin ileri gelen aile ve iş insanlarından oluşuyor.

Yazdığımızda bir eksiklik var ise yazmadığımız fakat duyduğumuz çoğu Faruk Özlü’nün projesini yazamadık.

Sütun işgali olmasın diye.

Ben hep şöyle derim. Eskişehir’de İzmir’de CHP kaybetmiyor ise orada AK partililer bile CHP li başkanı destekledikleri için kaybetmiyor.

AK parti İstanbul’u, Ankara’yı, Antalya’yı CHP fazla oy aldığı için kaybetmedi. AK partililer dahi Akpartili adaya oy vermedikleri için Adana’da MHP liler dahi Cumhur  ittifak adayını desteklemedikleri için kaybettiler.

AK parti Şırnak’ta kazanmadı. HDP liler AK partiye oy verdi. AK Partili Şırnak Belediye Başkanı Yarka: HDP'den 6 bin oy aldım demişti.

Belediye başkanlığında önemli olan bence rakip partiden oy almaktır.

Düzce’de de seçimden önce yapılan telefon, sosyal medya, yüz yüze anketler de AK partili Mehmet Keleş’ten dolayı %60-65 AK Parti’ye oy vermeyeceğim diyenler olmuş. Akparti’ye oy verip te oy vermeyeceğim diyenlerin oranı %35 civarında idi.

Yani Düzce’de Cumhurbaşkanı hiç riske girmemek için cumhurbaşkanının ısrarı ile başkanlığa aday olup Başkan seçilen Faruk Özlü lider ne derse onu yapan kariyerinin zirvesinde siyasete girmiş ve kariyerini bakanlık ile taçlandırmış tam bir görev adamı olarak bugün başkanımız.

Bakanlığı zamanında da belediye başkanlığı döneminde de Düzce’ye faydası olmuştur. Yıllar sonrada bunları da Faruk Özlü yaptı diyeceğimiz projeleri var. İcraatları var.

İstanbul’a otobandan giderken  Gümüşova rampalarının hemen başında Namet tesis inşaatı başlamış durumda. Burada binlerce insana iş imkanı ve bölge hayvancılığına önemli katkıları olacak olan bu tesiste Sn Faruk Özlü’nün girişimleri ile Düzce’ye kazandırıldı.

Mehmet Keleş zamanında yapılan saat kuleleri konusunda o zamanda sosyal medya hesaplarından vermiş veriştirmiştim.

Roma Güneş Saati, Apollon Tapınağı, Pompeii, MÖ 80 yılında yapılmış . Fakat bizim saat kulelerinden daha estetikti. Ayrıca saat kulelerinin maliyeti de o zaman çok konuşulmuştu.

Bu Düzce Çarşı grubu  Saguç köprüsünün orada yıkılan hatta başka yere kaldırılan saat kulesine bakıp 4 saatinde farklı göstermesinden dolayı nasıl dalga geçildiğini birisi söylediğinde de şunu demiştim.

Bu söylediklerinizi Mehmet Keleş beye niye aktarmıyorsunuz.

Muhatap almıyor ki demişti.

Şimdi ise her kesimi muhatap alıp onlara projelerini icraatlarını anlatıyor diye bunu da yazdık diye Bilderberg Toplantıları’na katılıp orada burada konuşulanları kimseye anlatmayacağıma diye kağıt imzalayan Bilderbergçiler gibi Düzce çarşı grubu da kendine bir misyon biçiyor ise bilemiyoruz.

Kimse kimseyi suçlamasın.

Başkanın yerinde olsam bu toplantıları millete aktaracak Abdülkadir Selvi gibi başkanın haber güvercini gibi bir başkanlıktan bildiren bir gazeteci arkadaşı da çağırıp konuşulanları ve gündemi bu şekilde halka aktarır ve fikrimi veya projelerimi yapmadan önce nabız yoklar ona göre hareket ederdim.

Çarşı karışmasın. En güzel çarşı bizim çarşı. Bu yazıyı da avukat bey yazdırmadı.

Bizatihi sizin gibi bizim gibi sade bir vatandaş yazdı.

Kalın sağlıcakla..

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.