TAYYİB’İN YUKARIDAKİ İLE ARASI İYİ DEMİŞTİ ESKİ CHP Lİ BAŞKAN NURETTİN SÖZEN

  • 17.05.2022 11:40

Tayyip Erdoğan almış sazı eline bir Karacaoğlan’dan bir Dadaloğlu’ndan bir Aşık Mahsuni’den Bir Aşık Sefai’den teller kopuyor maşallah.

‘’Sazı eline almak’’ hiç kimseyi konuşturmadan konuşan kimseler için kullanılan bir söz. Konuyu bir kez yakaladı, artık peşini bırakmaz. Gündemi hem Türkiye gündemini hem de Dünya gündemini belirliyor.

İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliği kararıyla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, iki ülkenin de terör örgütlerine karşı net bir tavrının olmadığını belirterek şu ifadeleri kullanıyor.Ve bir kere daha Rusya ile ‘’bak senin etrafını çevrelemene ben engel oluyorum’’diyerek  şu katil Suriyeli  Esad ile görüş 1 milyon Suriyeliyi geri gönderelim diye bir oyun kurmasa 1 milyon Suriyeli güzellikle iyilikle ülkelerine dönecek demezdi.

Demek ki alt yapısını oluşturmuş.

Mikrofonu almış eline kapımıza kadar gelmeyin diyerek başlıyor sazın tellerini tıngırdatmaya.

"İki ülkenin de terör örgütlerine karşı net bir tavrı yok"

"Çok açık ve net bir şeyi söylemem lazım. Her iki ülkenin de terör örgütlerine karşı açık ve net bir tavrı söz konusu değil. Kaldı ki bu süreç içerisinde "Kalkıp biz karşıyız" deseler bile teslim etmeleri teröristlerle ilgili "Teslim etmeyeceğiz" ifadeleri var.

İsveç terör örgütlerinin zaten kuluçka merkezi. Biz bunların neyine güveneceğiz.

"Bizi ikna etmeye geleceklerse kusura bakmasınlar"

Pazartesi günü geleceklermiş, bizi ikna etmeye geleceklerse kusura bakmasınlar, yorulmasınlar.

"NATO'ya girmelerine evet demeyiz"

NATO'ya girmelerine biz evet demeyiz, çünkü o zaman NATO bir güvenlik örgütü olmaktan çıkar, teröristlerin yoğunlaştığı bir yer haline gelir. "

 

Nato, Fillandiya, Ukrayna, İsveç,Suriye,Karabağ,Libya  ve bir çok konuda top sürekli Erdoğan'ın ayağına geliyor .Erdoğan’da sporcu olduğunu gösterip ağları Fatih Sultan Mehmet’in  İstanbul topları ile döver gibi dövüyor.

Uzun adam efsane Hagi gibi. Tam bir maestro. Sağlı sollu atıyor, attırıyor. Defans yapıyor. Kaleye geçiyor.

Bu arada benzinede zam gelse, çaya da zam gelse ,şekere de zam gelse nasıl bir iştir akıl sır erdiremiyor muhalefet oyları tekrar artıyor. Yani bizi bu bataklıktan çıkarsa çıkarsa yine Reis çıkarır diyor millet.

Muhalefet güven veremiyor.

Benim aklıma da CHP li eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı  Nurettin Sözen in dediği aklıma geliyor.

Mekandan münezzeh olan Allah cc kastederek demişti ki.

‘’Tayyibin yukarıdaki ile arası iyi’’

Milletle arası iyi olanın, garip guraba ile arası iyi olanın, mazlum mağdur dünya halkları ile arası iyi olanın, alnı secdede binlerde dili ve gönlü dualının dilinde olan bir insanın sırtı yere gelir mi?

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.