TED Genel Başkanı Pehlivanoğlu nobeli Ethem Sancak’a verdi

DüzceSonHaber

8.09.2022 - 16:44
Güncelleme 8.09.2022 - 16:54
Kaynak: Haber Merkezi

 

TED Düzce ve Bolu kolejleri 2022-2023 eğitim yılı açılışı töreninde konuşan TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu’nun dili sürçünce Ethem Sancak, Nobel ödülü sahibi oldu.

TED Düzce ve Bolu kolejleri 2022-2023 eğitim-öğretim yılı Türkiye Eğitim Derneği Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu’nun da katıldığı törenle açıldı. Şıralık Mahallesi’nde bulunan TED kolejinde düzenlenen törende konuşan Türkiye Eğitim Derneği Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu’nun dili sürçtü ve 2015 yılında kimya alanında Nobel ödülü kazanan Aziz Sancar ile Ethem Sancak’ı karıştırınca ortaya ilginç diyaloglar çıktı.

Konuşmasında defalarca Ethem Sancak’ın Nobel ödülü kazandığı söyleyen Pehlivanoğlu “Artık hiçbir savaş silahla yapılmıyor, beyinle yapılıyor. Artık kalabalıklarda yapılmıyor, değişim, dönüşüm ve bireylerle yapılıyor. Ama bu bireylerin sayısının fazla olması gerekiyor. Bizde Allah uzun ömür versin Ethem Sancak Nobel aldı. Adamcağızın ödül almaktan başı döndü. Amerika ile Türkiye arasında kaç saat uçtu ben bilmiyorum. Yakında muhtarlarda kendisine ödül verecek diye tahmin ediyorum. Keşke bu ülkeden yüz binlerce Ethem Sancak çıksa. Ethem Sancak gibi insanlar çıksa” dedi.

Ön sıralardan ‘Aziz Sancar’ diye uyarılan Pehlivanoğlu, bu kez hatasının farkında vararak izleyenlerden özür diledi. Ve konuşmasına bu şekilde devam etti.

 


Editör: D. Son Haber
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz