Düzce depreminde öğrencilerini yalnız bıraktı enkaz önünde poz vermek için deprem bölgesine gitti

DüzceSonHaber

Düzce depreminde öğrencilerini yalnız bıraktı enkaz önünde poz vermek için deprem bölgesine gitti
27.02.2023 - 13:56
Güncelleme 27.02.2023 - 14:02
Kaynak: Haber Merkezi

 

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kendisini dekan olarak atayan Düzce Üniversitesi Rektörü Nedim Sözbir, Düzce’de yaşanan 23 Kasım depremi sonrası Düzce Üniversitesi öğrencilerini yalnız bırakırken, enkaz önünde fotoğraf çektirmek için deprem bölgesine giderek birlik ve beraberlik mesajı vermeye çalıştı.

Düzce’de yaşanan 23 Kasım 2022 tarihli depremler sonrası Düzce Üniversitesi’nde akademik eğitimlerine devam eden binlerce öğrenci memleketlerine geri döndüler. Otogarda adeta kendi kaderlerine terk edilen öğrenciler sessiz, sedasız Düzce’den ayrılırken yanlarında olması gereken ve kendisini Düzce Tıp Fakültesi Dekanı atayan Rektör Nedir Sözbir öğrencilerini yalnız bırakarak tepki toplamıştı.

Ancak aynı rektör birlik ve beraberlik mesajı vereyim mantığı ile deprem bölgesine giderek çeşitli ziyaretler yapıp enkaz önlerinde ‘haberim yok gibi çek’ mantığı ile fotoğraflar çektirip basına servis ettirdi. Ayağına çamur bulaşmayan Rektör Sözbir’in bu tavrı tepki topladı.

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü’ne atandığı günden bugüne kadar logo değişimi dışında başka bir ciddi iş yapmayan Rektör Sözbir’in, Düzce ile daha yakın ilişkiler kurması bekleniyor.


Editör: D. Son Haber