İki güzel öğretmen

DüzceSonHaber

İki güzel öğretmen
28.04.2023 - 09:30
Kaynak: Haber Merkezi

 

Çilimli'de görev yapan iki genç öğretmen, bayramda tatil yapmak yerine deprem bölgesine giderek afetzede çocuklara moral desteği verdiler. 5 ayrı şehirde 10 ayrı oyun ve okuma atölyesi kurarak öğrencilerle bol bol vakit geçirdiler.

Çilimli İlçesi’nde görev yapan 2 genç öğretmen gönüllü olarak Ramazan Bayramı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın denk geldiği ara tatili 6 Şubat tarihinde yaşanan depremden etkilenen Kahramanmaraş’ta geçirdiler. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bölgedeki çocuklarla kutlayan genç öğretmenler çocuklara çeşitli hediyeler dağıttılar.

Çilimli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan genç öğretmenler Samet Kayahan ve Eyüp Polat, Ramazan Bayramı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gönüllü olarak deprem bölgesinde kutladılar. Ara tatilde dinlenmek yerine 6 Şubat’ta yaşanan deprem sonrası adeta yerle bir olan ve çok sayıda can kaybı ile binlerce yıkımın yaşandığı Kahramanmaraş’a kendi araçları ile giden öğretmenler, yanlarında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Bir Kitap ve Bir Oyuncak’ kampanyasından toplanan kitap ve oyuncakları, Çilimli İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan sağlık kitlerini ve Çilimli Belediyesi tarafından hazırlanan gıda kolilerini deprem bölgesine götürdüler.

Genç öğretmenler özellikle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda depremzede çocuklarla birlikte olurken yanlarında götürdükleri oyuncak ve kitapları çocuklara dağıttılar. Sadece Kahramanmaraş’ta kalmayan öğretmenler depremden etkilenen 5 ayrı şehirde 10 ayrı oyun ve okuma atölyesi kurarak öğrencilerle bol bol vakit geçirdiler. Oyun ve okuma için hazırladıkları atölyelerine Umut Atölyesi adını koyan Sahmet Kayahan ve Eyüp Polat ara tatilin sona ermesi ve okulların açılması nedeniyle Düzce’ye geri dönerek asil görevlerine başladılar.


Editör: D. Son Haber

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.