Okul servisi değil yürüyen tabut

DüzceSonHaber

Okul servisi değil yürüyen tabut
4.03.2022 - 20:24
Güncelleme 4.03.2022 - 20:48
Kaynak: Haber Merkezi
6

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü trafik şubesi ekipleri okul önlerinde yaptıkları okul servisi denetiminde sürücüsü ehliyetsiz, muayenesi olmayan ve çalışma izni olmadan çalışan okul servisini trafikten men ederken, 8 bin 803 lira cezai işlem uyguladı. Serviste buluna öğrenciler ise indirilerek başka bir servisle evlerine gönderildiler.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü trafik şubesi ekipleri akşam okul çıkış saatinde Atatürk Bulvarı üzerinde okul servislerine yönelik uygulama yaptılar. Yapılan uygulamalarda durdurulan ve içinde öğrencilerin bulunduğu M.A idaresinde ki 81 ABN 469 plakalı okul servisinde yapılan incelemede sürücünün ehliyetinin olmadığı ortaya çıktı. Ayrıca aracın yapılan sorgulamasında ise çalışma izninin ve muayenesinin olmadığı tespit edildi. Okul servis aracı trafikten men edilirken, sürücüye ehliyetsiz araç kullanmaktan, araç sahibine ehliyetsiz araç kullandırmaktan, muayene olmadan trafiğe çıkmaktan toplam 8 bin 803 lira cezai işlem uygulandı.

Okul servisi çekici marifetiyle otoparka alınırken, servis içinde ki öğrenciler ise başka bir servisle evlerine gönderildiler.

 


Editör: D. Son Haber