Eğitim-Bir-Sen’den İmam Hatip Lisesi’ne yaşanan olayla ilgili açıklama

DüzceSonHaber

Eğitim-Bir-Sen’den İmam Hatip Lisesi’ne yaşanan olayla ilgili açıklama
23.03.2022 - 16:25
Kaynak: Haber Merkezi

Düzce Ömer Seyfettin Akdoğan İmam Hatip Lisesi’nde görevli öğretmen, odasına girdiği müdür yardımcısıyla tartışma yaşadı. Kavgaya dönüşen tartışmada öğretmen Müdürü Yardımcısını bıçakla yaralayarak darp etti.

Olay dün öğleden sonra Düzce Ömer Seyfettin  Akdoğan İmam Hatip Lisesi’nde meydana geldi. Okulda görevli tarih öğretmeni B.B.B, özel görüşme talep ettiği Müdür Yardımcısı A.A’nın odasına gitti. İkili arasında başlayan tartışma bir anda kavağa dönüşünde tarih öğretmeni B.B.B ceketinin altına sakladığı bıçağı çıkarak Müdür Yardımcısı A.A’ya  sapladıktan sonra darp etmeye başladı. Okulda ki öğretmen ve idarecilerin araya girmesi ile iki taraf ayrılırken, yaralanan müdür yardımcısı sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Tarih öğretmeni B.B.B ise olay yerine giden polis ekiplerince göz altına alındı. Göz altına alınan öğretmen Tasarlayarak adam öldürmeye teşebbüs suçlamasıyla mahkemeye sevk edilecek.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Eğitim-Bir-Sen Düzce Şube Başkanı Ömer Faruk Çelebi, “Özel görüşme bahanesiyle Müdür Başyardımcısı odasına giren Öğretmen  bir kaç dakikalık görüşme ve çay içtikten sonra herhangi bir tartışma olmadan Mudur yardımcısına saldırarak darp edip bıçakla yaralamıştır. Öğretmenin saldırısı sırasında yükselen seslerle müdür başyardımcısı odasına giren okulun idareci ve öğretmenlerinin zamanında müdahalesi ile daha kötü sonuçların ortaya çıkması önlenmiştir. Bu menfur olaydan dolayı darp edilip yaralanan müdür başyardımcısı ve Ömer Seyfettin Akdoğan İHL öğretmen, idareci ve personeline geçmiş olsun diyoruz” dedi.


Editör: D. Son Haber