Şahin, gençlerle bir araya geldi

DüzceSonHaber

Şahin, gençlerle bir araya geldi
11.05.2022 - 10:45
Kaynak: Haber Merkezi

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Düzce Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Düzce Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda yoğun katılımla gerçekleştirilen söyleşiye; Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Meclis Üyesi Hasan Arslan, Düzce Üniversitesi MYO Müdürü Doç. Dr. Ali Etem Gürel, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Hüseyin Aydın, Öğr. Gör. Seymen Çiftçi, Düzce Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu akademisyenleri ve öğrencileri katılım sağladı.

Gerçekleşen söyleşide konuşmacı olarak yer alan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin; “ Pandemi ve etkileri, pandemi sonrası yenilikler, işletmelerde dijitalleşmenin önemi, yok olacak meslekler ve yeni ortaya çıkacak meslekler, girişimciliğin önemi, Düzce yatırım stratejilerimiz, gelecekteki stratejik sektörler gibi konu başlıklarında öğrencilere faydalı ve kullanışlı bilgiler verdi.

Program, Düzce Üniversitesi MYO Müdürü Doç. Dr. Ali Etem Gürel tarafından Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin’e teşekkür belgesi takdimiyle sona erdi.


Editör: D. Son Haber