Cahit Aydın'ın yorumu merak uyandırdı

DüzceSonHaber

Cahit Aydın'ın yorumu merak uyandırdı
24.10.2021 - 16:37
Güncelleme 24.10.2021 - 16:38
Kaynak: Haber Merkezi

İsmet İnönü parkını işletirken Düzce Belediyesi tarafından tahliye edilen ve yatırımları yıkılarak millet bahçesi yapılan Cahit Aydın, Haber Global isimli haber kanalında gündeme geldi. Aydın gündeme gelmesinin ardından yaptığı yorumla merak uyandırdı. 

Haber Global kanalında yayınlanan programda İnönü Parkı işletmecisi Cahit Aydın ile Kornet Dondurma Sahibi Ferda Gül gündeme geldi. Yapılan haberlerin ardından Cahit Aydın yaptığı yorumla yine merak uyandırdı. 

Yorumunda "Bu mekanlar, yıllarca Düzcemiz ve misafirlerine çok hizmet ettiler. Hiçbir karşılık beklemeden, gelen misafirlerin kim olduğu sorgulammadan, en önemlisi, şehrimizden gelen ve geçen vede ünversitede zor durumdaki öğrenciler olma üzere, binlerce insana ALLAH Rızası için hizmat vermiştir. Bu sebeplerden dolayı gazete köşelerinde yada şehrin dedi kodu çarklarını yöneten bir kaç pespaye, zavallı münafıklar bu insanları silemez ve yıldıramaz. Düzceye dışardan gelip iki kalörifer kazanı satan, yada babasının, annesinin itibarından dolayı iks şahıslar aynı itibarı gösterirsen, gelir şehrin orta yerine eder. Polemik çıkmasın diye susuyoruz. Asla kimseden çekinmeyiz, korkmayız. Kafetarya köşelerinde tındık kadar aklı ile, güdümlü dedikoducuların dikkatine. Sizin sadece maşa görevi yapacak kapasiteniz var.Bilinizki sizi tutanlar başkası kullanmasın diye ateşin içinde bırakacaklar" dedi. 


Editör: A. Gölge