Hem ceza yedi hem ehliyetine el konulup psikoloğa sevk edildi

DüzceSonHaber

24.08.2022 - 13:58
Kaynak: Haber Merkezi

 

Düzce’de aracının paspaslarını kapanlara koyarak geçmeye çalışan ve bu görüntüleri sosyal medyada paylaşan sürücü polis ekipleri tarafından aracının plakasından tespit edildi. Sürücüye cezai işlem uygulanırken, ayrıca ehliyetine el konularak psikoloğa sevk edildi.

Düzce’de Mertcan Aydın 81 EE 811 plakalı aracıyla Düzce Üniversitesi Hastanesi otoparkında giriş ve çıkışların kontrol altına alınması için konulan kapanların üzerine otomobilinin paspaslarını koyarak üzerinden geçti. O anları ise kameralara aldıran Mertcan Aydın, sosyal medya hesaplarında paylaşım yaparak ‘Tüm Düzce bunu izlesin’ yorumunda bulundu.

Görüntüyü izleyen Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekipleri otomobil plakasından sürücüye ulaşarak, trafik işaret levhalarına uymamak, emniyet kemeri kullanmamak, trafik işaretlerinin yerlerini değiştirmek veya ortadan kaldırmak, araçta teknik değişiklik yapmak, gece sis ışıklarını sisli karlı ve sağanak yağmurlu havalar dışında kullanmak kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle toplam 1626 lira cezai işlem uyguladılar.

Ayrıca sürücünün ehliyetine el konularak sürücü yeterliliğine sahip olup olmadığını tespit edilmesi için psikoloğa sevk edildi.  

 

 

 


Editör: D. Son Haber
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz