Jandarma Mardin ve Gaziantep’te yaşanan kazalardan ders çıkarmamış

DüzceSonHaber

Jandarma Mardin ve Gaziantep’te yaşanan kazalardan ders çıkarmamış
11.09.2022 - 20:40
Güncelleme 11.09.2022 - 20:48
Kaynak: Haber Merkezi

 

Mardin ve Gaziantep’te aynı gün meydana gelen iki ayrı kazada kontrolden çıkan araçlar yol kenarında kazayı izleyen vatandaşlara çarpmış ve iki kazada 32 kişi hayatını kaybetmişti. D-655 karayolunda da iki gencin hayatını kaybettiği kazada sivil vatandaşlar ve motosiklet grupları dakikalarca kazayı izlediler. Jandarma ekipleri duruma müdahale etmediler.

Bilindiği gibi Gaziantep ve Mardin’de aynı gün meydana gelen iki ayrı kazada kontrolden çıkan biri TIR biri kamyon adeta katliam yapmış ve iki kazada gazeteci, sağlıkçı ve itfaiye erleri ile birlikte kaza yerinde yetkisiz bulunan ve sadece kazayı izleyen toplam 32 kişi hayatını kaybetmişti.

Düzce D-655 karayolunda da aynı manzaranın oluşması için jandarma ekipleri adeta ellerinden geleni yaptılar. İki gencin motosikletle yaptığı kaza sonrası olay yerine çok sayıda sivil vatandaş ile motosikletli gruplar gelerek kazayı izlediler. Keskin virajda olan kaza yerinden vatandaşları uzaklaştırmayan jandarma adeta diğer kazalara davetiye çıkardılar.

Özellikle hem güvenlik güçlerinin hem vatandaşların bu tip durumlarda daha hassas olmaları, Mardin ve Gaziantep’de yaşanan olayların tekrarlanmaması istendi.

 


Editör: D. Son Haber