Alkollü sürücü önce takla attı sonrası tam film sahnesi

DüzceSonHaber

15.09.2022 - 02:55
Kaynak: Haber Merkezi

 

D-100 karayolu Kervan köprülü kavşak mevkisinde alkollü olduğu belirlenen sürücü, kullandığı hafif ticari aracın kontrolünü kaybederek takla attı. Araçtan yara almadan kurtulan sürücünün alkollü olduğu tespit edilince, sürücü bu kez film sahnelerini aratmayacak yollara başvurdu.

Olay 01.00 sıralarında D-100 karayolu Kervan köprülü kavşak mevkisinde meydana geldi. Ankara istikametine gitmekte olan S.A idaresindeki 81 ABF 012 plakalı hafif ticari araç kontrolden çıkıp takla atarak yan yattı. Araçtan yara almadan çıkan sürücü S.A’nın yapılan alkol muayenesinde 1.16 promil alkollü olduğu anlaşıldı.

Ehliyetine el konulacağını ve hakkında adli işlem başlatılacağını öğrenen sürücü S.A önce sürücünün başkası olduğunu ve kaza sonrası kaçtığını iddia etti. Polis ekiplerinin durumu incelemesi sonrasında sürücünün S.A olduğunun tespitinin ardından alkollü sürücü bu kez polis aracına binmemek için önce bayılma numarası yaparak ağlamaya başladı. Ardından ise polis aracının kafesli kısmına binmemek için ‘Bunalıyorum’ diye bağırmaya başladı. Polislerin ikna çabaları yetersiz kalınca araca zorla bindirilen sürücü polis merkezine götürüldü. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

  


Editör: D. Son Haber
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz