Yol verme tartışmasında içinde yolcu bulunan otobüse ateş etti

DüzceSonHaber

18.09.2022 - 22:24
Güncelleme 18.09.2022 - 22:25
Kaynak: Haber Merkezi
1

 

Kalıcı Konutlar bağlantı yolunda motosikletli iki şahıs yol verme tartışması yaşadıkları ve içinde yolcu bulunan Düzce Belediyesi Denetimli Özel Halk Otobüsüne 3 el ateş ettiler. Şans eseri mermilerden biri otobüsün tampon kısmına isabet ederken, ateş eden şahıs polis ekipleri kısa sürede yakalandı. O anlar ise hem isabet alan otobüsün hemde arkasından gelen otobüsün araç kameralarına yansıdı.

Olay 20.00 sıralarında Kalıcı Konutlar Bağlantı Yolu Kervan Köprülü kavşak üzerinde meydana geldi. Kalıcı konutlar istikametine gitmekte olan Mehmet Şen idaresindeki 81 ABJ 323 plakalı Düzce Belediyesi Denetimli Özel Halk Otobüsü içindeki 6 yolcusuyla birlikte seyir halindeyken Kervan Köprülü kavşağa geldiği sırada üzerinde iki kişi bulunan motosiklet otobüsün önüne geçti. Bu sırada yoluna devam eden otobüs sürücüsüne, motosiklet üzerindeki şahıslar tarafından hakaret edilmeye başlandı. Otobüs uzaklaşırken, motosiklette yolcu olarak bulunan şahıs otobüse 3 el ateş etti.

Silah sesini duyan yolcular, paniğe kapılarak hemen durumu polis ekiplerine bildirdiler. Polis ekipleri yaptıkları güvenlik kameraları incelemesinde şahsın Ü.Ç isimli şahıs olduğunu tespit ederek olayın olduğu mevkiye yakın bir yerde yakaladılar. Göz altına alınan şahıs polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Diğer yandan olay saniye saniye hem isabet alan otobüsün hemde aynı otobüsün arkasında seyir halinde olan başka bir otobüsün araç kamerasına sesli olarak yansıdı.

 

Yaşanan olayın ardından isabet alan otobüsün yanına gelen ulaşımdan sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Günden “Araçlarımız seyir halindeyken aracımıza arkadan ateş ediyorlar. Yolcular içindeyken ateş ediliyor. Tabi adli bir durum ne için ateş edildiği ortaya çıkacak. Ben bütün yolcularımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

 


Editör: D. Son Haber
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz