El frenini çekmeyi unuttu arabasını görünce şok yaşadı

DüzceSonHaber

El frenini çekmeyi unuttu arabasını görünce şok yaşadı
30.09.2022 - 09:53
Kaynak: Haber Merkezi

 

Atatürk Devlet Hastanesi’ne muayene olmak için giden bir kişi park ettiği otomobilin el frenini çekmeyi unutunca otomobil kayarak kaldırım kenarındaki bariyerlere takılarak durdu. Trafiği tehlikeye düşüren otomobilin sürücüsünü çağıran polis ekipleri işlem yaparken, aracını o halde gören sürücü ise şok yaşadı.

Olay Atatürk Devlet Hastanesi poliklinik girişlerinde bulunan otoparkta meydana geldi. Atatürk Devlet Hastanesi’ne muayene olmak için giden Alim Tok, 34 FH 119 plakalı otomobilinin park ettikten sonra hastaneye gitti. El freni çekilmeyen otomobil bir süre sonra hareket ederek ilerlemeye başladı. Kaldırıma kayan ve kaldırım kenarında bulunan bariyerlere takılan otomobil şans eseri durarak yola kadar gitmedi.

Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine giden Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekipleri, bariyerlerde asılı kalan otomobilin sürücüsüne ulaştılar. Koşarak aracının yanına gelen Alim Tok, aracını o halede görünce şok yaşadı.

Polis ekipleri Tok’un aracını yine park yerine aldırarak trafiği tehlikeye düşürmekten ve gerekli tedbirleri almamaktan 1850 lira cezai işlem uyguladılar.


Editör: D. Son Haber