8 kişinin yaralandığı kazada sürücü değiştirmişler

DüzceSonHaber

8 kişinin yaralandığı kazada sürücü değiştirmişler
10.10.2022 - 23:39
Kaynak: Haber Merkezi

 

Öztürkler Kavşağı’nda dün gece meydana gelen ve 8 kişinin yaralandığı kazada kamyonet sürücüsünün alkollü olmasından dolayı başka bir sürücünün direksiyon başında olduğu bilgisi verildiği oraya çıktı. Ancak polis ekipleri yaptıkları incelemede kamyonet sürücüsünü tespit etmeyi başardı.

Öztürkler kavşağında dün gece 23.30 sıralarında meydana gelen kazada Hürriyet Bulvarı istikametinden gelerek şehir merkezi istikametine gitmekte olan kamyonet yola kontrolsüz çıkarak İstanbul istikametine gitmekte olan Gökhan Çengel idaresindeki 20 ABB 822 plakalı otomobile çarptı. Kazada 8 kişi yaralandı.

SÜRÜCÜ DEĞİŞTİRMİŞLER

Olay yerinde polis ekiplerine kazaya neden olan ve yola kontrolsüz çıkan kamyonet sürücüsünün B.S olduğu bilgisi verildi. Ancak durumdan şüphelenen polis ekipleri KGS ve EDS kameralarını incelemeye aldı. Yapılan tespitlerde kamyonet sürücünün B.S değil Burçin Çınar olduğu ve şahsın 200 promil alkollü olduğu tespit edildi. Yaralanan sürücünün tedavisine devam edilirken hakkında ayrıca adli işlem başlatıldı.


Editör: D. Son Haber