Yaralı taşıyan ambulansa kamyon ve hafif ticari araç çarptı

DüzceSonHaber

30.10.2022 - 13:06
Kaynak: Haber Merkezi

 

Düzce’de, minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi yaralanırken, yaralıları hastaneye götüren ambulans kazaya karıştı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.

 

Kaza öğle saatlerinde, Düzce Beyciler Mahallesi 1596 Cadde üzerinde meydana geldi. Çetin Tokgöz idaresindeki 81 S 1165 plakalı minibüs karşı istikametten gelerek dönüş yapmaya çalışan Selahattin Yılmaz idaresindeki 54 YS 727 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada iki araçta bulunan Batu Erdem Tokgöz, Ulviye Sayar, Yeter Mazlum, Rafiye Akbal ve Ümran Yılmaz yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara müdahalede bulundu. 

 

AMBULANSA YOL VERMEK İÇİN DURDU, KAMYON ÇARPTI

Bazı yaralıları hastaneye götürmek için yola çıkan ambulans Karaca kavşağına girerken, Musa Emer idaresindeki 81 DB 751 plakalı hafif ticari araç ambulansa yol vermek için durdu. Bu sırada arkadan gelen Hüseyin Açan idaresindeki 81 DK 535 plakalı kamyon hafif ticari araca çarptı. Her iki araç sürüklenerek ambulansa çarptı. Kazada yaralanan olmadı. Ambulans içinde bulunan yaralılar başka bir ambulansa alınarak hastaneye sevk edildi. Kaza bölgede bulunan iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Her iki kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

 


Editör: D. Son Haber
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz