Bina hırsızların uğrak yeri oldu

DüzceSonHaber

1.11.2022 - 09:43
Güncelleme 1.11.2022 - 09:45
Kaynak: Haber Merkezi

Konuralp bölgesinde daha önce güvenlik kamerası ve bisiklet çalınan apartmandan bu kez sadece bisikletin selesi çalındı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansırken, bina yöneticisi Ergün Demir, “Binamız ikinci el dükkanına döndü. İhtiyacı olan güvenlik kameralarına rağmen ihtiyacını alıp gidiyor” dedi.

 Olay Düzce’nin Orhangazi Mahallesi Şehit Murat Demir Sokak üzerinde bulunan Üniversite 2 sitesinde meydana geldi. Daha önce içerisinden güvenlik kamerası ve bir bisiklet çalınan siteye binanın garajından giren bir kişi, bir bina sakinine ait bisikletin selesini yerinden sökerek kayıplara karıştı. Hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansıdı.

 Sitenin yöneticisi Ergün Demir, sitenin adeta ikinci el dükkanına döndüğünü, ihtiyacı olanların ihtiyaç duyduğu malzemeleri aldıklarını belirtti. Şaşkınlık içerisinde olduklarını ifade eden Demir, “Bu binada önce güvenlik kameralarını çaldılar. Sonra bir hırsız eski bisikleti bırakıp, yeni bir bisiklet çalıp gitmişti. Bu defa hırsız bisikletin selesini çaldı. Şikayetçi olmadık ama mazgal çalan oldu. Kamerayı çalan hırsız kameraya takılmıştı. Şaşkınlık içerisindeyiz. Bir önceki hırsız kendi eski bisikletini getirdi buradan yenisi ile değiştirip gitti, bu hırsızın sanırım bir seleye ihtiyacı var. Bozulma ya da deformasyon yaşadı. Geldi baktı ve seleyi alıp gitti. Bina ikinci el dükkanı gibi oldu.” dedi.


Editör: D. Son Haber
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz