Tomruk yüklü kamyon orta refüje devrildi

DüzceSonHaber

10.11.2022 - 20:55
Kaynak: Haber Merkezi

 

TEM otoyolunda meydana gelen kazada tomruk yüklü kamyon lastiğinin patlaması sonrası kontrolden çıkarak orta refüje devrildi. Kamyon sürücüsü Erkan Yirmibeş “Kamyonu orta refüje devirmek için çok uğraştım. Yola devrilseydi büyük kazalar olurdu” dedi.

Kaza 19.30 sıralarında TEM otoyolu Sinirci Köyü mevkisinde meydana geldi. Ankara istikametine gitmekte olan Erkan Yirmibeş idaresindeki 07 ANZ 016 tomruk yüklü kamyon lastiğinin patlaması sonrası kontrolden çıkarak orta refüje girdi. Orta refüjde çelik bariyerlere kapılan kamyon bir süre ilerleyerek arkasında bulunan kasanın koparak tomrukların orta refüje devrilmesiyle durabildi.

Kazadan yara almadan kurtulan kamyon sürücüsü Erkan Yirmibeş “Lastik patlayınca kamyon kontrolden çıkarak orta refüjde bariyerlere kapıldı. Yol çok kalabalıktı. Kamyonu orta refüje devirmek için çok uğraştım ve devirdim. Yola devrilseydi çok kaza olurdu” dedi. Kazayla ilgili olarak inceleme başlatılırken, yol güvenliği nedeniyle gerekli güvenlik tedbirlerinin alındığı kamyonun sabah saatlerinde kurtarılacağı bildirildi.

 


Editör: D. Son Haber
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz