Valilik cinayet olayına açıklık getirdi

DüzceSonHaber

Valilik cinayet olayına açıklık getirdi
12.12.2022 - 16:26
Kaynak: Haber Merkezi

 

Düzce Valiliği, Düzce’de dün işlenen ve bir gencin ölümüyle sonuçlanan olayla ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, meydana gelen ve ölümle sonuçlanan olayın Düzcespor-Amedspor maçı ve taraftarlarıyla ilgili olmadığı ayrıca olayı gerçekleştiren kişilerin Yekta A. ile Ali A olmadığı, şahsın uzaktan akrabası olan B.A’nın şahsı vurduğu öğrenildi.

Düzce Valiliği’nin konuyla ilgili açıklaması şöyle:

“İlimizde oynanan Düzcespor-Amedspor futbol karşılaşması sonrası basına yansıyan olaylarla ilgili açıklama yapılması zaruriyeti oluşmuştur.

Düzcespor taraftarları arasında 3-4 kişinin kendi aralarında sözlü münakaşa yaptıktan sonra ilk yarı sonrası stattan ayrıldıkları, çay mahallesi dere kenarında bir araya gelerek kavgayı devam ettirdikleri tespit edilmiştir. Kavga esnasında, silahla ateş edilmesi sonucu C.A. (2004 Düzce doğumlu) vurularak kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştır.

Vefat eden şahsın Düzcespor-Amedspor maçına hiç gelmediği, arkadaşlarının davetiyle parka gittiği anlaşılmıştır. Olayı gerçekleştiren şüphelinin, maktulün uzaktan akrabası olan B.A. (1997 Düzce doğumlu) olduğu anlaşılmıştır.

Konunun, Düzcespor-Amedspor karşılaşması ve taraftarları ile alakalı olmadığı alınan ifadeler ve yapılan tahkikatta anlaşılmıştır.

Şüpheliler gözaltına alınmış olup tahkikat devam etmektedir.”


Editör: D. Son Haber