Düzce polisi 4 milyonluk yağ vurgununu engelledi

DüzceSonHaber

Düzce polisi 4 milyonluk yağ vurgununu engelledi
20.12.2022 - 14:23
Kaynak: Haber Merkezi

 

Düzce’de faaliyet gösteren bir marketler zincirine getirilmesi gereken 4 milyon değerindeki 24 ton zeytinyağı ve zeytin polis ekiplerinin yaptığı titiz çalışma sonrasında Balıkesir’de bulundu.

Düzce’de faaliyet gösteren bir marketler zincirine 4 milyon değerinde 24 ton zeytinyağı ve zeytin gelmesi bekleniyordu. Ancak marketin deposuna malzemelerin inmediğini fark eden market tedarikçisi nakliye firması sahibi dolandırıldığını iddia ederek ihbarda bulundu.

İhbar üzerine harekete geçen Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Dolandırıcılık Masası ekipleri bölgede bulunan tüm kamera kayıtları ve plaka tanıma sistemlerinin incelemeye aldı. Yapılan incelemede 4 milyon değerindeki 24 ton malzemenin önce Düzce’de bir depoya indirildiği, burada tekrar bir TIR çekicisine yüklenerek Kocaeli İlçesi İzmit İlçesi’nde bir depoya götürüldüğü, ardından yine bu depodan başka bir çekici marifeti ile Balıkesir’in Manyas ilçesinde Manyas-Gönen yolu üzerindeki bir depoda saklandığı tespit edildi.

Polis ekiplerinin titiz çalışması sonrası depoya yapılan baskında zeytinyağı ve yağların bu depoda olduğu tespit edilerek, yağ ve zeytinler yediemin deposuna aktarıldı. Kimlikleri tespit edilen şahısların bulunması için çalışma başlatıldı.


Editör: D. Son Haber