Yola kontrolsüz çıkan lüks otomobil kazaya neden oldu 3 yaralı

DüzceSonHaber

15.01.2023 - 12:32
Kaynak: Haber Merkezi

 

TEM otoyolunda meydana gelen kazada dinlenme tesisinden yola kontrolsüz çıkan Gürcistan asıllı sürücü önce TIR’a çarptı. Ardından başka bir araçla çarpıştı. Kazada 3 kişi yaralanırken, lüks araç sürücüsü otomobil içinde sıkıştı.

Kaza 11.00 sıralarında TEM otoyolu Kaynaşlı mevkisinde meydana geldi. Dinlenme tesisinde mola veren ve tekrar yola çıkarak Ankara istikmetine gitmek isteyen Valeri Gvinepazde idaresindeki AN-100-UK plakalı otomobil sürücüsünün yola dikkatsiz çıkması sonrası Yüksel Bektaş idaresindeki 61 AEF 550 plakalı TIR’a çarptı. Daha sonra savrulan araç en sol şeride geçti. Bu kez lüks araca Ankara istikametine gitmekte olan Süleyman Yolcu idaresindeki 41 ALZ 752 plakalı otomobil çarptı. Kazada lüks otomobil içinde bulunan sürücü Valeri Gvinepazde araç içinde sıkışırken, itfaiye ekiplerinin çalışması sonrası sıkıştığı yerden çıkarıldı.

Kazada sürücüler Süleyman Yolcu ile Valeri Gvinepazde ve Gürcistan uyruklu otomobil içinde bulunan Keteven Gvinepazde yaralandılar. Yaralılar sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Düzce Üniversitesi ve Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Kazayla ilgili olarak soruşturma başaltılırken, TIR sürücüsü Yüksel Bektaş “Audi araç park yerinden çıktı. Direk yola fırladı. Gördüm ama sol şeritte araba olduğu içn şerit değiştiremedim. Frene asıldım, yeterli olmadı. Sağ taraftan audi bana vurdu. Döndü önümden en sol şeride fırladı ve diğer araç audiye  çarptı” dedi.

Diğer yandan kaza sırasında Gürcistan plakalı otomobil içinde bulunan bir bebek ise bölgede radar kontrolü yapan sivil bir polis memuru tarafından sakinleştirildi. Polis memuru dakikalarca bebekle oynayarak babasının sıkıştığı yerden çıkarılmasını bekledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Editör: D. Son Haber
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz