Alkollü taksi sürücüsünün makas atması kazaya neden oldu 1 ölü 4 yaralı

DüzceSonHaber

28.01.2023 - 08:50
Güncelleme 28.01.2023 - 08:56
Kaynak: Haber Merkezi

 

Kalıcı Konutlar bağlantı yolunda meydana gelen kazada alkollü olduğu öğrenilen ticari taksi sürücüsü trafikte makas atarken başka bir araca çarparak kendisi ile birlikte köprüden düşürdü. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 4 kişi yaralandı.

Kaza gece 02.45 sıralarında Kalıcı Konutlar bağlantı yolu üzerinde meydana geldi. Şehir merkezinden Kalıcı Konutlar istikametine gitmekte olan Ahmet Kurt idaresindeki 81 T 1153 plakalı ticari taksi sürücüsünün makas atması sonrası kontrolden çıkarak Yahyalar Köprüsü üzerinde Muhammed Sargın idaresindeki 81 AG 666 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisi ile her iki otomobil köprüden aşağı düştü. Kazada taksi sürücü Ahmet Kurt ile birlikte diğer araçta bulunan sürücü Muhammed Sargı, yolcular Şakir Tütüncü, Zakire Durmaz ve Şevval Canpolat yaralandılar. Yaralılar Düzce İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince araçların içerisinden çıkarılarak sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Atatürk Devlet Hastanesi ile Düzce Üniversitesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Kaza sonrası yapılan muayenede taksi sürücüsü Ahmet Kurt 2.83 promil alkollü çıkarken, Zakire Durmaz ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Diğer yandan hayatını kaybeden Zakire Durmaz’ın kaza yaptığını öğrenen yakınları ise kaza yerine gelerek sinir krizi geçirdiler. Uzun süre kaza yerinde kızlarını arayan Durmaz’ın yakınları hastaneye kaldırıldığını öğrenince hastaneye gittiler.

 


Editör: D. Son Haber
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz