Deprem bölgesine yardım taşıyan TIR kaza yaptı

DüzceSonHaber

Deprem bölgesine yardım taşıyan TIR kaza yaptı
23.02.2023 - 23:44
Güncelleme 23.02.2023 - 23:45
Kaynak: Haber Merkezi

 

TEM otoyolunda meydana gelen kazada deprem bölgesine yardım taşıyan TIR kontrolden çıkarak orta refüje girdi. Yaklaşık 1 kilometre duramayan TIR’da bulunan malzemeler orta refüje dağıldı. TIR sürücüsü yaralandı.

Kaza 10.30 sıralarında TEM otoyolu Kaynaşlı mevkisinde meydana geldi. Ankara istikametine giden ve deprem bölgesine çocuk bezi, hasta bezi ile hijyen malzemesi taşıyan Hamit Şahin idaresindeki 06 KFG 83 plakalı TIR, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak orta refüje girdi. Yaklaşık 1 kilometre ilerleyen TIR, orta refüjde bulunan ve TEM otoyolunun aydınlatmasını sağlayan elektrik trafosunu da parçalayarak durabildi.

Kazada TIR sürücüsü Hamit Şahin yaralandı. Yaralı sürücüsü sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Atatürk Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Diğer yandan kaza sonrası TIR’da bulunan yardım malzemeleri orta refüje dağıldı. Karayolları ekipleri ise trafiğin aksamaması için zarar gören çelik bariyerleri kaynak makineleriyle keserek yoldan kaldırdılar. Kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.

 

 


Editör: D. Son Haber