2 genç hayata tutunmaya çalışıyor

DüzceSonHaber

2 genç hayata tutunmaya çalışıyor
27.02.2023 - 09:23
Kaynak: Haber Merkezi

 

Düzce’de dün gece 2 ayrı noktada meydana gelen bıçaklı kavgada iki genç bıçaklandı. Ağır yaralanan gençlerin hayata tutunmak için mücadeleleri yoğun bakımda devam ediyor.

İlk olay Öztürkler Kavşağı mevkiinde bulunan lastik tamiri yapan bir iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre henüz kimliği belirlenemeyen ve kadın giyimli olduğu iddia edilen bir erkek şahıs Y.A isimli genci sol koltuk altından bıçakladı. Yaralanan Y.A 112 Acil Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Atatürk Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Tedavisi devam eden Y.A’nın durumu ağırlaşınca yapılan muayenesinde bıçağın ciğerine geldiği ve zarar verdiği tespit edildi. Durumu ağır olan gencin yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

İkinci olay ise Beçiyörükler’de meydana geldi. Bir grup genç arasında başlayan tartışma kavgaya dönüşünce bir şahıs cebinden çıkardığı bıçağı R.T isimli genci sol koltuk altından bıçaklamaya başladı. Vücuduna çok sayıda bıçak darbesi alan R.T ağır yaralandı. Düzce Üniversitesi hastanesinde tedavi altına alınan R.T’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Her iki olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.


Editör: D. Son Haber