Kamyondan düşen çuval ortalığı savaş alanına çevirdi

DüzceSonHaber

Kamyondan düşen çuval ortalığı savaş alanına çevirdi
6.03.2023 - 17:57
Kaynak: Haber Merkezi

 

D-100 karayolu Çoban Dal-Çık içerisinde meydana gelen kazada bir kamyondan düştüğü tahmin edilen çuval balyası kazaya neden oldu. 4 aracın birbirine girdiği kazada 1 kişi yaralandı.

Kaza 16.00 sıralarında D-100 karayolu Çoban Dal-Çık geçitten meydana geldi. Ankara istikametine gitmekte olan bir kamyondan düştüğü tahmin edilen çuval balyasını fark eden Yılmaz Kuru idaresindeki 34 EA 183 plakalı otomobil sürücüsünün aniden firene basması sonucu durdu. Bu sırada aynı istikamete gitmekte olan Ömer Işık idaresindeki 81 ABA 652 plakalı otomobil aniden duran önündeki otomobile, İbrahim Ateş idaresindeki 25 SF 753 plakalı otomobil Ömer Işık idaresindeki otomobile ve Yusuf Kerem Yiğit idaresindeki 54 UG 634 plakalı otomobil ise İbrahim Ateş idaresindeki otomobile çarptı.

Kazada sürücü Ömer Işık yaralandı. Yaralı sürücü sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada 4 araçta maddi hasar meydana gelirken, kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.


Editör: D. Son Haber